Ο Δήμος Ρόδου θα πληρώσει τις ζημιές σε όχημα πολίτη που έπεσε σε λακκούβα απο σπασμένο αγωγό

Μια θετική εξέλιξη είχαμε με το σημερινό αναπάντεχο ατύχημα οταν αυτοκίνητο όπως έγραψε το Rodosreport έπεσε σε λακκούβα που προξενήθηκε απο βλάβη σε αγωγό νερού στην Ιξιά.

Η ανταπόκριση απο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ ήταν άμεση και αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο Ρόδου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προξενήθηκαν στο όχημα απο την λακκούβα που δημιουργήθηκε.

Ένα απίστευτο ατύχημα έγινε σήμερα στην Ιξιά που καταδεικνύει την έλλειψη σχεδιασμού της υποδομής και καταγραφής των αναγκών αλλά και των προτεραιοτήτων, στα συστήματα ύδρευσης και αποχευτευσης στο νησί μας.

Δοξάζω τον Θεό που σήμερα δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός ή οτιδήποτε άλλο…

Πρέπει να γίνει αντιληπτό πως η ΔΕΥΑΡ αποτελεί έναν βασικό πυλώνα πάνω στον οποίο στηρίζετε η υγεία μας, το περιβάλλον, ο τουρισμός και η ζωή μας γενικότερα.

Η Δημοτική επιχείρηση βρίσκεται στο κατώτερο σημείο ως προς την υποδομή και την αξιοπιστία γεγονός που αποτυπώνετε καθημερινά από τα συμβάντα που λαμβάνουν χώρα.

Η ΔΕΥΑΡ οφείλει να είναι ισχυρή αυτόνομη για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις μεγάλες ανάγκες των υποδομών μας.

Αυτό θα γίνει με τομές και γενναίες αποφάσεις τις οποίες να είστε σίγουροι πως δεν θα φοβηθούμε να πάρουμε.

Ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση τους συναδέλφους μου από την δημοτική αρχή Andreas KoggosΚυριάκος ΚασάπηςAgni Michaela KaravoliaStefania Stagka και εννοείτε τα παιδιά των τεχνικών υπηρεσιών μας που έσπευσαν για την άμεση αποκατάσταση.

Σε συζήτηση για το συμβάν με τον Δήμαρχο μας Alexander Koliadis αποφασίσαμε να καλέσουμε και να περιμένουμε να έρθει σε επαφή ο οδηγός του οχήματος μαζί μας για να δούμε την αποκατάσταση των υλικών ζημιών του αυτοκινήτου του, την οποία θα αναλάβουμε εξ ολοκλήρου.

Αν κάποιος τον γνωρίζει παρακαλώ να τον ενημερώσει.

Pin It on Pinterest