Προσφορά αγάπης από φορείς, συλλόγους και ιδιώτες στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Ρόδου

Ο Δήμος Ρόδου με την κα. Ευδοκία Αποστολίδη-Πάττα, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Ισότητας των Φύλων, Οικολογίας και Πρωτογενούς Τομέα Ανάπτυξης, καθώς και τα στελέχη του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρόδου αισθάνονται την ανάγκη  για ακόμη μια φορά, να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν για τη προσφορά αγάπης, φορείς, συλλόγους και όλους τους δωρητές που θέλησαν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους για την στήριξή των ωφελούμενων Γυναικών του Ξενώνα και των παιδιών τους ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  • για την ευγενική δωρεά το ζαχαροπλαστείο ΓΛΥΚΟΕΠΙΛΟΓΕΣκαι πιο συγκεκριμένα τον κύριο Ελευθέριο Καρακωνσταντή για τη προσφορά Χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων .
  • τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟτου Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου για τη προσφορά ειδών προσωπικής υγιεινής για κάθε γυναίκα και παιδί που φιλοξενεί ο Ξενώνας καθώς και για τα γιορτινά δώρα των παιδιών, μια ευγενική κίνηση που χαροποίησε ιδιαίτερα τα παιδιά .
  • τοΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑΔΙΚΑ για τη προσφορά Χριστουγεννιάτικων γευμάτων και αναψυκτικών για τις γυναίκες και τα παιδιά που φιλοξενεί ο Ξενώνας .
  • τη κα. Νατάσα Κούλλαρουγια ακόμη μια χρονιά για τη προσφορά αγάπης ,τη παρασκευή του εορταστικού γεύματος της Πρωτοχρονιάς καθώς και της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στις φιλοξενούμενες και τα παιδιά τους.
  • την κα. Δώρα Κουνάκη για την πρωτοβουλία της να σχεδιάσει το γούρι 2024 STOPLUCKYCHARM με το συμβολικό STOP ,στηρίζοντας έτσι τον αγώνα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών . Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική δωρεά και πιο συγκεκριμέναγια τη προσφοράεορταστικού γεύματος στις 24/12 καθώς και των Χριστουγεννιάτικων δώρων για τις γυναίκες και τα παιδιά που φιλοξενεί ο Ξενώνας .
  • την LEANINRHODES για τη δημιουργία παιδικής βιβλιοθήκης για τα παιδιά των φιλοξενούμενων Γυναικών του Ξενώνα.
  • τo Ξενοδοχείο MEDITERANNEAN για τη προσφορά του Χριστουγεννιάτικου γεύματος στις 25/12 για τις φιλοξενούμενες Γυναίκες του Ξενώνα και τα παιδιά τους .
  • τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός στον Ροταριανό Όμιλο ΡόδοςΚολοσσός που για φέτος πήρε το ρόλο του Άη Βασίλη καθώς έκανε πραγματικότητα τις επιθυμίες των παιδιών από τα γράμματα στον Άγιο Βασίλη και πραγματοποίησε τη δωρεά των παιχνιδιών στα παιδιά των φιλοξενούμενων Γυναικών του Ξενώνα .
  • τονΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ για τη δωρεά τροφίμων μακράς διάρκειας .
  • ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ για τη προσφορά παιχνιδιών σε κάθε παιδί των φιλοξενούμενων Γυναικών του Ξενώνα καθώς παιχνίδια και βιβλία για τον παιδότοπο .Ένα ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στους μαθητές του σχολείου που τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar τους τα διέθεσαν σε αυτό τον σκοπό .

Η συνεισφορά και η έμπρακτη συμπαράσταση σας στο έργο μας είναι ανεκτίμητη. Η στάση σας αυτή μας ενδυναμώνει και ανατροφοδοτεί το έργο μας, που έχει ως στόχο να δώσει δύναμη και ελπίδα για μια καινούρια αρχή .Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η στήριξη θα συνεχισθεί με μεγαλύτερη ακόμη συμμετοχή και ένταση στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή και δημιουργική χρονιά με Υγεία ,Ειρήνη και Προσφορά.

Pin It on Pinterest