Πλήθος Κόσμου Στην Ι.Μ. Παναγίας Υψενής Για Τα Εννιάμερα Της Παναγίας – Φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε με πίστη στην Ιερά Μονή Παναγίας Υψενής στη Λάρδο την Τρίτη βράδυ και Τετάρτη πρωί για να τιμήσει την Παναγία μας και να προσκυνήσει για την εορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε  ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νουβίας κ.κ. Σάββα, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ.κ. Κυρίλλου.

 Την Τετάρτη πρωί τελέσθηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου κ. Κυρίλλου, με την παρουσία του σεβαστού μας γέροντα Αμφιλόχιου.

Πολλά πολιτικά πρόσωπα όπως κάθε χρόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την Ιερά Μονή τις ημέρες που πανηγυρίζει, μεταξύ αυτών ο Υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς , ο βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, οι αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Ευστρατίου , Χαρούλα Γιασιράνη, Φιλήμονας Ζαννετιδης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ροδίων Κωνσταντίνος Ταρασλιάς και Νίκος Καραμαρίτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Φλεβάρης και Μιχάλης Μπαριανάκης, πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των λοιπών αρχών του τόπου.

Ακολούθησε μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι με ζωντανή ορχήστρα, όπου πλήθος κόσμου έδωσε ξανά ζωντάνια σε έναν τόπο που επλήγη βάναυσα από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Για ακόμα μια φορά η φιλοξενία στο Μοναστήρι από τη Γερόντισσα Μαριάμ ,τις μοναχές της αδελφότητας αλλά και τους δεκάδες εθελοντές ήταν άριστη και η ζεστασιά που νιώθεις γαλήνια.

Και τις δυο ημέρες η λειτουργία προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση ΘΑΡΡΙ.

Διαβάστε επίσης: Έμειναν 46 Ημέρες Για Τις Εκλογές – Πυρετός Στα Πολιτικά Στρατόπεδα – Τι Περιμένουμε Στον Δήμο

Pin It on Pinterest