Ρόδος: Φόβος και τρόμος οι Τσιγγάνοι – Νέο βίντεο απο επιδρομή σε σπίτι με μωρά μέσα !

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει οι τσιγγάνοι που ρημάζουν ανενόχλητοι τα σπίτια της Ρόδου !

Τρομοκρατημένη είναι μια οικογένεια στα Κοσκινού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Rodosreport που έχει να κοιμηθεί 3 μέρες όσες και οι ημέρες απο την “επίσκεψη” των τσιγγάνων στο σπίτι τους ενώ ήταν στο κάτω όροφο η μητέρα με δύο μικρά παιδιά .

Τρείς τσιγγάνοι απογευματινή ώρα εισέβαλαν σε σπίτι απο μπαλκόνι, μπήκαν μέσα έκλεψαν οτι βρήκαν ενώ στον κάτω όροφο ήταν μια γυναίκα με 2 μικρά παιδάκια !

Οι τσιγγάνοι όταν είδαν οτι υπήρχαν κάμερες ξεκίνησαν να τις ξηλώνουν.

Το θράσος τους απίστευτο αφού έκλεψαν οτι μπόρεσαν έφαγαν μέχρι και το φαγητό απο την κατσαρόλα της οικογένειας !

Ο ένας που ήταν ανήλικος συνελήφθη απο την ασφάλεια ενω αργότερα εντοπίστηκε και η κάμερα που είχαν ξηλώσει και πετάξει !

Η μητέρα απο τότε δεν έχει κοιμηθεί καθώς φοβάται, ενώ το 4χρονο παιδί της κλαίει συνέχεια και φοβάται πολύ.

Δυστυχώς στο νησί της Ρόδου το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών βρίσκεται στο Ναδίρ με τους τσιγγάνους του καταυλισμού να μπουκάρουν μέσα στα σπίτια των πολιτών ακόμα και υπο το φως της μέρας.

Η κατάσταση έχει γίνει απελπιστική στο νησί με τις αρχές να μην μπορούν να περιορίσουν την συνεχόμενα αυξανόμενη παραβατικότητα των τσιγγάνων στο Κορακόνερο.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα πιθανότατα οι δράστες να είναι ίδιοι με αυτούς που την επόμενη ημέρα αποπειράθηκαν να εισβάλουν σε οικία στα Κολύμπια.

Δείτε τα ντοκουμέντα που εξασφάλισε το Rodosreport απο την εισβολή των τσιγγάνων.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest