Επικαιροποιείται το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Πού θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες

Επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε στις 2/4/2023 το μεσημέρι.

 Σήμερα, Τρίτη (4/4/2023) όπως επισημαίνει η ΕΜΥ θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως τις πρώτες απογευματινές ώρες στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με μπόρες και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εκτονώνονται προς την περιοχή της Καρύστου. Ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα και υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων προς το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 18 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός, με μπόρες κατά διαστήματα και ο υδράργυρος στους 16 βαθμούς.

Η νέα κακοκαιρία με την ονομασία «ILINA» προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας και σήμερα ενώ από αύριο Τετάρτη (5/4) θα αρχίσει να υποχωρεί.

Από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή προβλέπεται βαρομετρικό χαμηλό. Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό, με τις συνθήκες να βελτιώνονται από τη Μεγάλη Πέμπτη και τον καιρό να είναι καλός μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Pin It on Pinterest