Κρίστιαν Έρικσεν: Η στιγμή της κατάρρευσης του στο EURO 2021- Βίντεο

Το παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία διακόπηκε οριστικά μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο.Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro 2020, ο ηγέτης των Δανών ο Κρίστιαν Έρικσεν άρχισε να παραπατάει στον αγωνιστικό χώρο και ξαφνικά να καταρρέει.Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως έσπευσαν οι συμπαίκτες του και οι γιατροί για να τον βοηθήσουν να επανέλθει.

Διακόπηκε ο αγώνας

Οι τηλεοπτικές κάμερες έδειχναν μόνο τους θεατές και τους αθλητές που έκλαιγαν, ενώ την ώρα που ο Κρίστιαν Έρικσεν έπαιρνε την άγουσα για τα αποδυτήρια δεν φαινόταν αν είχε τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί του έκαναν μαλάξεις στο στήθος, ενώ ο αγώνας διακόπηκε οριστικά σύμφωνα με την UEFA για ιατρικούς λόγους.

UEFA: Σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του την ώρα που μεταφερόταν με το φορείο. Τα ευχάριστα νέα επιβεβαιώθηκαν και από την UEFA που με επίσημη ανακοίνωση τόνισε ότι έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση του Ερικσεν. «Ο παίκτης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί» ανέφερε η ανακοίνωση της UEFA.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest