Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Στέλλας Καραγιάννη

«Την αγαπητή μας Στέλλα Καραγιάννη, που υπηρέτησε με αγάπη και υψηλό αίσθημα ευθύνης την παιδεία, ανακοινώνουμε σήμερα, και εκφράζουμε την ικανοποίησή μας που αποτελεί μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.

Άτομο δραστήριο και ενεργητικό, επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο της, με την ίδια αγάπη που προσέφερε μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας για πολλά χρόνια, αφού η Ρόδος μας έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους, ακούραστους και ικανούς.

Την καλωσορίζουμε λοιπόν και της ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία»

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων

                                                                                 

Βιογραφικό

Η Στέλλα Καραγιάννη του Βασιλείου γεννήθηκε στη Ρόδο όπου και μένει μόνιμα. Έχει ένα γιο που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κρήτης (Παιδαγωγικό Τμήμα), είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή. Μέχρι το 2009 συμμετείχε στο Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου «Εργάνη Αθηνά» και συγκεκριμένα διετέλεσε έφορος δημοσίων σχέσεων στο δ.σ. και μέλος στη χορευτική ομάδα του .

Για την υποψηφιότητά της με την παράταξη «Ρόδος Αξιών» δηλώνει τα εξής: «Οι πολίτες κρατούν στα χέρια τους ένα μεγάλο όπλο, την ψήφο τους, την οποία θα εμπιστευτούν στους αποδεδειγμένα ικανούς. Αδήριτη ανάγκη επομένως απ την πλευρά των διεκδικητών της ψήφου να γνωρίζουν τα τοπικά προβλήματα, να είναι ικανοί, ηθικοί, εργατικοί και πάνω απ όλα να έχουν τη δυνατότητα αλλά και την θέληση να αφιερώσουν όλο τον χρόνο τους αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των πολιτών, 24 ώρες το 24ωρο!  

Στο πρόσωπο του Δημήτρη Κρητικού  όλα αυτά τα προαπαιτούμενα βρίσκουν τον απόλυτο εκφραστή τους. Αυτός είναι ο λόγος που, χωρίς δεύτερη σκέψη κι εντελώς αβίαστα, θέτω από σήμερα τον εαυτό μου συνοδοιπόρο του».

 

Pin It on Pinterest