Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου

Ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές της Καρπάθου συμμετείχαν Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) και μέλη του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου, στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

Στην παρέλαση μετείχαν από το Δ.Σ. η πρόεδρος Φανή Αναστασιάδη, η ειδική γραμματέας & υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων & επικοινωνίας Άννα Σαρρή, ο ταμίας Γιώργος Ρουσσάκης και ο αναπληρωτής ταμίας Μανόλης Ματθαίος. Το «παρών» έδωσε και η γενική γραμματέας του Συλλόγου Ειρήνη Γεργατσούλλη – Γιάννουστα.

Η συμμετοχή του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου στην παρέλαση, πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα λαμπρότητα που επιβάλλει ο ηρωικός εορτασμός. Σε αυτή δε, συμμετείχαν και πολλά νεαρά παιδιά της Καρπάθου που διαμένουν στη Ρόδο, ντυμένα με νέες παραδοσιακές φορεσιές που τους προμήθευσε ο Σύλλογος.

Ο Παγκαρπαθιακός, εκπροσωπήθηκε ακόμη στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου, όπως πάντοτε.

Νωρίτερα της παρέλασης, η πρόεδρος, το Δ.Σ. και Καρπάθιοι της Ρόδου, φιλοξενήθηκαν στο τηλεοπτικό αφιέρωμα του κου Θεοφάνη Μπογιάννου για το «ΙΡΙΔΑ».

Τέλος, Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου και Αδελφότητα Ολυμπιτών Ρόδου, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που διατηρούν, τόσο με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, όσο και με το σύνολο των μελών της Αδελφότητας, συναντήθηκαν για μία αναμνηστική φωτογραφία.

Pin It on Pinterest