ΠΡΟΣΟΧΗ: Έριξαν φόλες σε αγροτική περιοχή της Κρητηνίας

Σύμφωνα με τις καταγγελίες αναγνωστών του rodosreport, επιτήδειοι για ακόμα μια φορά έκαναν την εμφάνιση τους και έριξαν φόλες σε αγροτική περιοχή της Κρητηνία, κοντά σε απόμερη εξοχική κατοικία.

Αποτέλεσμα αυτής της πράξης ήταν να βρουν τραγικό θάνατο το γατάκι και το σκυλάκι της φωτογραφίας που φαίνονται να παίζουν ανέμελα και στο συγκεκριμένο σημείο δεν ενοχλούσαν κανέναν.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες κατοικίδια της περιοχής, γλίτωσαν από φόλα ακόμα δυο φορές , όταν ο ιδιοκτήτης τους το αντιλήφθηκε έγκαιρα. Δυστυχώς την τρίτη φορά δεν κατάφερε να τα σώσει.

Για το συμβάν έχουν ήδη ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές από τους κατοίκους της περιοχής.

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ελπίζουμε να είναι η τελευταία, που παρατηρούνται κρούσματα δηλητηρίασης κατοικίδιων σε αγροτικές περιοχής της Κρητηνίας και των γύρω χωριών.

Pin It on Pinterest