Δύο διήμερα σεμινάρια:
1: Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων με πιστοποίηση ΕΦΕΤ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ, 09:00-13:30: για επιχειρηματίες και υπαλλήλους που απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εμπορεύονται, διακινούν, παράγουν ή μεταποιούν τρόφιμα. Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να έχουν καταρτισμένο όλο το προσωπικό τους που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα (συσκευασμένα ή μη) διαφορετικά υπόκεινται σε διοικητικά πρόστιμα ύστερα από ελέγχους. Μετά την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι για να πάρουν το απαραίτητο πιστοποιητικό κατάρτισης είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην γραπτή αξιολόγηση η οποία διεξάγεται στη Ρόδο κατόπιν προγραμματισμού από τον ΕΦΕΤ.
2: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 16:00-20:30: για ενήλικες, γονείς, καθηγητές, δασκάλους κτλ. (χρειάζονται 20 άτομα-δωρεάν-βεβαίωση συμμετοχής).
Πληροφορίες: ampernalli@gmail.com και στα τηλέφωνα: 6975300157, 6974707727, 2241360942. Ιστοσελίδες: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli, youtube.com/ampernalli.
το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»