“8η Γιορτή Μουσικής” στη Σορωνή ! Χορηγός Επικοινωνίας Rodosreport

Η “8η Γιορτή Μουσικής” ετοιμάζεται με τη συμμετοχή 16 μουσικών σχημάτων, ελληνικής και ξένης μουσικής, για το τριήμερο 10-12 Ιουλίου 2015 από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι».

Την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 20:00 ξεκινούν οι συναυλίες, με πολλά είδη μουσικής, από επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς: παραδοσιακά, ρεμπέτικα, έντεχνα, μπαλάντες, ροκ, (ελληνικά και ξένα).

Ακόμα, την Παρασκευή 10 Ιουλίου, θα είναι μαζί μας ο τραγουδοποιός Απόστολος Ρίζος και το Σάββατο 11 Ιουνίου ο ραδιοφωνικός παραγωγός και dj Ματθαίος Χατζηγεωργίου για ένα «after live party».

Την Κυριακή 12 Ιουλίου, σας προσκαλούμε σε ένα ελεύθερο πικ-νικ, στο υπέροχο άλσος του Αγίου Σουλά.

Η οργανωμένη κατασκήνωση είναι η κορύφωση όλης της ημέρας και των συναυλιών, (παρακαλούμε τους κατασκηνωτές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αλλιώς δεν θα μπορούν να κατασκηνώσουν).

Οι παράλληλες δράσεις από τις 17:00 το απόγευμα(επιτραπέζια παιχνίδια, περίπατοι στο άλσος, ιππασία, παιχνίδια, αθλητισμός),  διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν τους κατασκηνωτές και όσους επισκέπτες έρχονται πριν τις συναυλίες.

Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Στήριξη: Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, «Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά».

Υποστήριξη: Σύλλογος Ελεύθερης Ιππασίας «Campo Chiaro», Ζύμες Ρόδου Κεφαλα & ΣΙΑ ΟΕ, Play Café.

Φιλοξενία: Ξενοδοχείο «Rhodian Sun», «Κουτούκι Μεσοστράτι».

Στην ιστοσελίδα μας ampernalli.gr και στο facebook.com/ampernalli μπορείτε να βρείτε και τηλέφωνα επικοινωνίας καθώς και άλλες πληροφορίες. Email: ampernalli@gmail.com.

Pin It on Pinterest