75 μετανάστες έφτασαν στην Τήλο – Συνελήφθησαν δυο διακινητές

Δύο αλλοδαποί διακινητές και εβδομήντα πέντε παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., μεσημβρινές ώρες σήμερα , στηθαλάσσια περιοχή ν. Τήλου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και μετά από συντονισμένη επιχείρηση δια θαλάσσης, πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε και ακινητοποίησε Θ/Γ σκάφος, οι δύο  αλλοδαποί χειριστές του οποίου είχαν αποβιβάσει νωρίτερα ικανό αριθμό αλλοδαπών στην παραλία «ΛΟΥΜΠΟΥΔΙ» βορειοανατολικά ν. Τήλου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισαν εβδομήντα πέντε  παράνομα εισελθόντες αλλοδαπούς, τους οποίους και μετέφεραν στον λιμένα «ΛΙΒΑΔΙΩΝ» Τήλου.

Το θαλαμηγό σκάφος και οι αλλοδαποί κυβερνήτες του οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι της Τήλου, όπου αναγνωρίσθηκαν από τους παράνομα εισελθόντες αλλοδαπούς ως οι διακινητές τους.

Από το Λιμενικό Σταθμό Τήλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι εβδομήντα πέντε παράνομα εισελθόντες αλλοδαποί και οι δύο αλλοδαποί διακινητές τους καικατασχέθηκε το ανωτέρω θαλαμηγό σκάφος.