61 παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στη Ρόδο – Ακόμα 11 στη Σύμη

61 παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν σήμερα νωρίς το πρωί στη Ρόδο από το λιμενικό, όταν μεγάλο σκάφος ήταν ανοιχτά της Ρόδου καθοδόν για την περιοχή της Λίνδου σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Οι μετανάστες, προερχόμενοι από τα απέναντι παράλια, πιθανότατα υπήκοοι Συρίας συνελήφθησαν καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης στον εντοπισμό και τη σύλληψη έντεκα  παράνομων μεταναστών προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σύμης για την ύπαρξη παράνομων μεταναστών, στην περιοχή «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Σύμης.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε καιπερισυνέλεξε τους ανωτέρω μετανάστες.

Οι ανωτέρω, στερούμενοι νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθησαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Υπολιμεναρχείο Σύμης.

Το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στα νησιά μας και χιλιάδες συνάνθρωποι μας να ταξιδεύουν με κάθε κίνδυνο να εγκυμονεί για μια καλύτερη τύχη.

rodosreport.gr

Pin It on Pinterest