Ζευγάρι Βρετανών πλήρωσε 800€ για 5αστερο ξενοδοχείο στη Ρόδο κι αντίκρισε κόλαση!

Ένα ζευγάρι Βρετανών που αποφάσισε να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Ρόδο, πλήρωσε 800 ευρώ για να μείνει σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που του προσέφερε ένα πακέτο all inclusive όμως αντ’ αυτού αντίκρισαν μια εγκαταλελειμμένη περιοχή σαν να είχε πέσει βόμβα!

Οι Πέρι και Νίκολα Μίλερ ήρθαν αντιμέτωποι με μια θάλασσα ικριωμάτων, μια βρώμικη πισίνα, συρματοπλεγμένες εισόδους εστιατορίων και μια παραλία τίγκα στα σκουπίδια!

Οταν αυτοί οι παραθεριστές έκλεισαν την τελευταία στιγμή ένα πακέτο διακοπών, περίμεναν έναν πεντάστερο ελληνικό παράδεισο σε νησί με μια όμορφη παραλία κι ένα πολυτελές σπα.

 

Αλλά όταν το ζευγάρι έφτασε στο ξενοδοχείο το οποίο υπερηφανευόταν για «δωμάτια ντυμένα με γήινα χρώματα με αφράτα μπουρνούζια και παντόφλες» αντίκρισε ένα γιαπί, καθώς το ξενοδοχείο στο μεγαλύτερο μέρος του βρισκόταν υπό ανακαίνιση.

 

Ο κ Miller, 57, και η σύζυγός του, 41, ισχυρίζονται ότι αντιμετώπισαν μια θάλασσα από σκαλωσιές, μια βρώμικη πισίνα, καλώδια να ξεπροβάλλουν από όλους τους τοίχους, τείχη, τις εισόδους του εστιατορίου σφραγισμένες και μια παραλία γεμάτη σκουπίδια.

 

Το ζευγάρι, από το Nottingham, απαθανάτισε την διαμονή τους σε φωτογραφίες και έχει υποβάλλει πλέον επίσημη καταγγελία. Κατηγορούν το ταξιδιωτικό πρακτορείο Thomson ότι σκόπιμα πωλούν διακοπές σε ένα θέρετρο που ήξεραν ότι ήταν υποβαθμισμένο.

 

Αφού διαμαρτυρήθηκαν έντονα, τους μετακίνησαν σε ένα ξενοδοχείο στην άλλη πλευρά του συγκροτήματος, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Το ζευγάρι μετακινήθηκε σε άλλο ξενοδοχείο στο ίδιο συγκρότημα, αλλά πέρασε τις πρώτες μέρες στο δωμάτιο.

 

Το γραφείο Thomson ανέφερε σε μια δήλωση: «Με την ευκαιρία αυτή, δυστυχώς, λάβαμε αργά ανακοίνωση σχετικά με κάποια έργα ανακαίνισης που λαμβάνουν χώρα στο ξενοδοχείο στη Ρόδο κατά το μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους κι ως εκ τούτου δεν ήμασταν σε θέση να ενημερώσουμε τους πελάτες συμπεριλαμβανομένων και των κυρίων Miller».

Πηγή: mirror.co.uk , newsonly.gr