20°C84%

52 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση στη Ρόδο και κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου

Τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την Ιδρυτική Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη τιμά στη Ρόδο η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Νοτίων Δωδεκανήσων του ΠΑΣΟΚ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2026, στις 18:30, στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου, μπροστά από το άγαλμα του ιδρυτή του Κινήματος.

Στη συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν φίλοι, μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τη Ρόδο και τα Νότια Δωδεκάνησα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ θα γίνει αναφορά στην πολιτική και ιστορική παρακαταθήκη της Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη.

Η τοπική οργάνωση επισημαίνει ότι οι βασικές αρχές που συνδέθηκαν με την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, η Εθνική Ανεξαρτησία, η Λαϊκή Κυριαρχία, η Κοινωνική Απελευθέρωση και η Δημοκρατική Διαδικασία, εξακολουθούν να αποτελούν σημεία αναφοράς για το Κίνημα.

Με τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την ίδρυσή του, το ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα στέλνει παράλληλα μήνυμα συνέχειας και πολιτικής επανεκκίνησης, με το σύνθημα «Νέο Ξεκίνημα Νίκης».

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest