Με τη συμμετοχή 12 αθλητών του Α.Σ. Κένταυρος πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας τοξοβολίας για το 2014

Με την λήξη της χειμερινής ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό προπονητήριο του Στίβου στο Α.Κ Καλλιπάτειρα στο Καρακόνερο και είχε αναπτυξιακό χαρακτήρα για την εξοικείωση των νέων αθλητών στις αγωνιστικές συνθήκες και στα πλαίσια της διάδοσης και προώθησης του ολυμπιακού αθλήματος της Τοξοβολίας.
Συμμετείχαν οι αθλητές των κατηγοριών παίδων, εφήβων και νεανίδων της ακαδημίας του Α.Σ. Κένταυρος που μαζί με γονείς και φίλους απήλαυσαν τον αγώνα και κατέγραψαν εξαιρετικές επιδόσεις. Εκ μέρους του συλλόγου ο Κ Μιχαηλίδης συνεχάρη του νέους αθλητές και τον προπονητή Σάββα Κηπουρό, ευχαρίστησε τους γονείς για την υποστήριξη και ευχήθηκε σε όλους καλό Πάσχα.
Τα αποτελέσματα:
Πανκορασίδες:
1. ΚΗΠΟΥΡΟΥ Τσαμπίκα, 253
2. ΤΕΡΖΗ Μελίνα, 232
Παίδες:
1. ΚΑΜΙΣΗΣ Ηλίας, 288
2. ΚΑΨΑΛΑΣ Γιώργος, 282
3. ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ Μιχάλης, 239
4. ΑΡΝΕΟ Ντανιέλ, 218
5. ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ Μιχάλης, 211
6. ΚΕΤΣΕΣ Κώστας, 94
Εφηβοι:
1. ΙΣΚΑΣ Αντώνης, 273
2. ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ Σάββας, 211
3. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ Σάββας, 204
4. ΣΤΕΡΓΟΥ Αντώνης 128

Εξάλλου στις 29 Απριλίου πραγματοποιείται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σχολικό πρωτάθλημα στο άθλημα της Τοξοβολίας και θα είναι σημαντική επιτυχία οι έφηβοι αθλητές να συμμετέχουν και να διακριθούν.
Η ακαδημία του Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, με προπονητή τον Σάββα Κηπουρό πραγματοποιεί τις εκμαθήσεις και προπονήσεις στα Κοσκινού και σήμερα αριθμεί 25 νεαρά άτομα.
Διοργανωτής: Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ,
Κριτής του αγώνα ο Εξαδάκτυλος Γιάννης και γραμματεία η Ειρήνη Νισυρίου.
Τον αγώνα στήριξαν το ξενοδοχείο ΕΛΑΦΟΣ του Προφήτη Ηλία και τα εκπαιδευτήρια πληροφορικής FUTUREKIDS.
Περισσότερες πληροφορίες για το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας: τηλ 6936618366, email: archery@islandgames.gr Κ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Τάκη

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest