3η έκθεση Greek Travel Show 2019 Πρόσκληση σε επιχειρηματίες από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

Ελληνικοί προορισμοί, ταξιδιωτικές ευκαιρίες και εναλλακτικός τουρισμός στην 3η έκθεση Greek Travel Show 2019 στην Αθήνα.

Πρόσκληση σε επιχειρηματίες από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Με πρωταρχικό στόχο την προώθηση του νησιού της Ρόδου ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού και την ενίσχυση των τουριστικών ροών και από την εσωτερική αγορά, καθώς η Ρόδος αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο προορισμό και των Ελλήνων τουριστών, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, μετά από πρόσκληση της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα συμμετάσχει και φέτος, για τρίτη φορά, στην 3η έκθεση τουριστικών προορισμών και διακοπών Greek Travel Show 2019 που διοργανώνει η ΔΕΘ – Helexpo από τις 12-14 Απριλίου 2019, στο Εκθεσιακό και  Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.

 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στη χώρα μας, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2019.

 

H έκθεση Greek Travel Show 2019 προβάλλει µε τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και τους πιο προσιτούς ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας νέες ιδέες και ειδικές προσφορές στους επισκέπτες για να σχεδιάσουν τις επόμενες διακοπές τους. Η συμμετοχή τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, όπως επίσης περιφερειών και δήμων δίνουν  μια ευρεία γκάμα επιλογών για τουριστικούς προορισμούς και ταξιδιωτικές ευκαιρίες στους επισκέπτες, φέρνοντάς τους σε επαφή, μέσα από σχετικές δραστηριότητες και προϊόντα, με την εμπειρία της ελληνικής φύσης.

 

Στην Greek Travel Show θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος για την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού, η σπουδαιότητα του οποίου διαφαίνεται ξεκάθαρα αφού το ποδήλατο είναι μια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα εισοδήματα.

Επίσης, φέτος θα λειτουργήσει παράλληλα το Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ευ ζην, φυσικής υγείας, ολιστικής ιατρικής, υγιεινής διατροφής, ομορφιάς και άσκησης στη χώρα μας.


Οι διοργανώσεις, Greek Travel Show Athens, Ποδηλατικός Τουρισμός και Healthy Life Festival έχουν ως στόχο να αναδείξουν τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής και ευεξίας και για εναλλακτικές και άλλες μορφές τουρισμού μέσα από παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα.

Την πολύπλευρη αυτή διοργάνωση, θα εμπλουτίσει ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενημερωτικών και ψυχαγωγικών, με παρουσιάσεις καινοτόμων εφαρμογών και προϊόντων, πρωτότυπες επιδείξεις, συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και σεμινάρια.

Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε Έλληνες τουρίστες και αναμένεται να δώσουν το «παρών» 20 νησιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, με δικά τους stand στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 3η έκθεση “Greek Travel Show” στην Αθήνα, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου το αργότερο μέχρι τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου 2019.