«Ο Σερίφης του Αφάντου»

Του Γεωργίου  Μπακίρη  Προέδρου του  Συμβουλίου Κοινότητας Αφάντου

Η αυταρχικότητα του Αντιδημάρχου Κ. Α. Σπανού δεν έχει τέλος. Σε συνέχεια της παράβασης της νομοθεσίας με την κατάχρησης εξουσίας που ασκεί εδώ και 20 μήνες προχώρησε και άλλο στον αυταρχικό του κατήφορο αποκτώντας ένα ακόμη τίτλο αυτόν του «Σερίφης Αφάντου».

Σήμερα το πρωί στις 07:00 είχα προγραμματισμένη ολιγόλεπτη συνάντηση στο γραφείο μου με τον Αναπληρωτή Προιστάμενο Κ. Ιωάννη Σπανό καθώς και με το εργατικό προσωπικό του Τμήματος Καθημερινότητας και Συντήρησης της ΔΕ Αφάντου για να συζητήσω μαζί τους θέματα που αφορούν την Καθημερινότητα στην Κοινότητα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης και πριν ακόμη συμπληρωθούν δύο λεπτά ο Αντιδήμρχος Κ. Α. Σπανός μπήκε στο γραφείο μου ανοίγοντας την πόρτα με τσαμπουκά ως άλλος «Σερίφης Του Αφάντου» και με την άσκηση ψυχολογικής βίας απωθούσε, στην κυριολεξία έσπρωχνε τους υπαλλήλους και τον Προιστάμενο έξω από το γραφείο μου και τους φώναζε να πάνε στις δουλειές τους.

Θέλω να ενημερώσω λοιπόν τους αγαπητούς συμπολίτες μου αλλά και τον Αξιότιμο Κύριο Δήμαρχο Ρόδου για το καταδικαστέο και θλιβερό αυτό περιστατικό και να καταγγείλω δημόσια την άσκηση κατάχρησης εξουσίας και ψυχολογικής βίας παρουσίας μου, από τον Αντιδήμαρχο Κ. Σπανό προς τον αναπληρωτή Προιστάμενο και το προσωπικό του Τμήματος Καθημερινότητας και συντήρησης της ΔΕ Αφάντου καθώς και την παρεμπόδιση και παρενόχληση με βία του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος μου στην εκτέλεση των αρμοδιοτήτων μου ως Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Αφάντου.

Ο Κ. Α. Σπανός με εκφοβισμούς και άσκηση ψυχολογικής βίας στον χώρο εργασίας ή εργασιακό bully προσπαθεί να εκφοβίσει το προσωπικό για να μην εκτελούν καμία εντολή μου ώστε να είναι πιο δεκτικό σε όσα διατάζει ο «εργασιακός δυνάστης» τους.

Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αφάντου καταδικάζω τέτοιες μεθόδους άσκησης διοίκησης οι οποίες δεν σέβονται την προσωπικότητα του εργαζομένου ως ανθρώπου, οικογενειάρχη και πολίτη και θα με βρίσκουν απέναντι.

Καλώ την Δημοτική Αρχή να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της απέναντι στις παραβατικές, καταχρηστικές και αυταρχικές συμπεριφορές του Αντιδημάρχου της Κ. Α.Σπανού οι οποίες προσβάλλουν τους θεσμούς, την προσωπικότητα των υπαλλήλων και των πολιτών και αμαυρώνουν την εικόνα της Δημοτικής Αρχής.

Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος για να μην έχουμε και χειρότερα…!!!

Γεώργιος Εμμ Μπακίρης

Πρόεδρος Συμβουλίου

Κοινότητας Αφάντου

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ