«27 χρόνων κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν, να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε σακούλα απορριμμάτων! Δεν ντρεπόμαστε!

Τον αποτροπίασμό της για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, που βρέθηκε νεκρή στην Κω, εξέφρασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της 27χρονης και τις ομοιότητες με την τραγική κατάληξη της κόρης της είπε: «Έχω γίνει λιώμα αυτές τις μέρες, έχω γίνει… η ψυχή μου είναι κατάμαυρη. Μας ξύνουν τις πληγές μας κάθε τόσο» και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία όσων προβαίνουν σε τέτοια εγκλήματα.

«Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν και να το πετάξουν στις θάλασσες, κι εκεί από πνιγμό να ″φύγει″! Όπως έκαναν σε αυτό το κοριτσάκι το 27χρονο τώρα, το βιάσανε και πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και έβαλαν από πάνω και τα χόρτα! Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους; Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς δικαίωμα να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή;» διερωτήθηκε.

Και συνέχισε: «27 χρόνων κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν, να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε σακούλα απορριμμάτων! Δεν ντρεπόμαστε! Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια! Το λέω από την πρώτη στιγμή, από το ’18!»

«Το σύστημα μας δεν είναι τιμωρητικό, τιμωρητικό να είναι, παραδειγματική τιμωρία. Να μπουν και να μη ξαναβγούν! Εγώ αυτό θέλω, γι’ αυτούς τους δολοφόνους αυτό θέλω ως μάνα της Ελένης. Να μπουν και να μην ξαναδούν το φως του ηλίου! Πώς γίνεται ποτέ να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πώς γίνεται και να βγαίνουν έξω στην κοινωνία και να κυκλοφορούν! Πώς γίνεται οι φονιάδες να ζητούν δεύτερη ευκαιρία; Θα πάρω κανένα τουφέκι καμιά μέρα και θα αρχίσω να διαλύω μυαλά». κατέληξε.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Ρίξτε μία Ματιά

Pin It on Pinterest