Τώρα η Ρόδος αποκτά τον καταχωρητή της στα Top-level domain!

Η Ρόδος ακολουθεί της τάσεις της νέας εποχής, της τεχνολογίας και του διαδικτύου πάντα μπροστά στις εξελίξεις!

Αποκτά το δικό της συνεργάτη στις υπηρεσίες διαδικτύου! Επαγγελματικό και Οικονομικό Web Hosting!

To 12web.gr είναι τοπικός καταχωρητής ονομάτων χώρου αδειοδοτημένος από την Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) με Αρ. Μητρώου: 14120 & Αρ. Πρωτοκόλλου W1661/19-08-14.

Κάντε τώρα πολύ εύκολα το 12web.gr καταχωρητή των domains σας, με την εγγύηση του Ροδίτικου επαγγελματισμού!

Για να απολαύσετε την αξιοπιστία που σας προσφέρει το 12web.gr, μεταφέρετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το .gr domain που διαθέτετε σε εμάς!

Σημείωση: Κατά την διαδικασία μεταφοράς του ονόματος οι Names Servers του domain σας δεν μεταβάλλονται και δεν θα υπάρχει downtime στο site σας!

Στη 12Web σας δίνουμε έως και 6 μήνες Δωρεάν Web Hosting με την μεταφορά σας σε οποιοδήποτε ετήσιο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Mε κάθε κατοχύρωση domain name .GR, σας παρέχουμε τώρα ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία του site σας, στο πακέτο STARTER. Κατοχυρώστε το domain σας και ενεργοποιήστε το πακέτο δωρεάν φιλοξενίας!

Αποκτήστε πλήρεις υποδομές hosting για να ξεκινήστε την παρουσία σας στο internet χωρίς κόπο και κόστος.

Είστε συνεργάτης και έχετε υψηλό κόστος φιλοξενίας για τους πελάτες σας; Επωφεληθείτε από τα Reseller πακέτα μας και εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα στη διαχείριση των σελίδων σας! (Επικοινωνήστε μαζί μας για ενεργοποίηση δοκιμαστικού πακέτου Reseller)

Το ηλεκτρονικό σύστημα της 12Web είναι εύκολο στη χρήση του, δίδει περισσότερες αυτοματοποιημένες δυνατότητες στο χρήστη και γενικά έχει σκοπό να διευκολύνει και να προσφέρει περισσότερες παροχές στο χρήστη.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ασφαλές περιβάλλον με πιστοποιητικό ασφαλείας και κρυπτογράφησης δεδομένων.

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, ίσως την πιο κρίσιμη στη σύγχρονη ιστορία της και αυτό το αντιλαμβανόμαστε απόλυτα στη 12web.gr

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την πλευρά μας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση των πληρωμών των συνεργαζόμενων Datacenters στην Ευρώπη, καθώς επίσης και οι πληρωμές των προμηθευτών των διαφόρων λογισμικών που χρησιμοποιούνται στους Servers μας.

Η δυσάρεστη αυτή συγκυρία, έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τόσο στον κλάδο του Web Hosting στην Ελλάδα όσο και σε ιστοσελίδες που φιλοξενούνται απευθείας σε παρόχους του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να γίνεται καθημερινά διακοπή λειτουργίας δεκάδων ιστοσελίδων, λόγω αδυναμίας αποστολής εμβάσματος στο εξωτερικό.

Σας καλούμε να μεταφέρετε άμεσα στη 12web.gr τη φιλοξενία ιστοσελίδων που έχετε σε άλλους παρόχους πριν λήξη η συνδρομή σας και διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Στη 12web.gr σας παρέχουμε πληρωμές μέσω πιστωτικών αλλά και χρεωστικών καρτών από την ελληνική vivapayments και με αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει πρόβλημα στη συναλλαγή. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε αίτημα για πληρωμή με μετρητά σε 300+ σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Με κάθε νέο πακέτο hosting ή μεταφοράς domain στέλνοντας μας το invoice του προηγούμενου παρόχου σας, εξασφαλίζεται μέχρι και 6 μήνες δωρεάν hosting!

Εγγύηση, αξιοπιστία, αμεσότητα, τώρα από τη Ρόδο για τη Ρόδο !

11660165_10205894702219065_803760762_o