1ο Χορευτικό Κυνήγι Θησαυρού από τον ΣΦΧΡ – Χορηγός Επικοινωνίας rodosreport

Ο Σύλλογος Φίλων Χορού Ρόδου διοργανώνει το 1ο Χορευτικό Κυνήγι Θησαυρού. Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:00 στην Παλιά Πόλη μικροί και μεγάλοι θα παίξουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του κλασικού παιχνιδιού.

Οι γρίφοι σχετίζονται με ένα είδος χορού και δεν γίνονται δεκτές οι λέξεις ως απάντηση, αλλά ο χορός! Οι ομάδες καλούνται να χορέψουν σωστά για 1 λεπτό τον χορό-απάντηση για να μπορέσουν να πάνε στον επόμενο γρίφο.

Το παιχνίδι αφορά όλους τους κατοίκους του νησιού είτε είναι μέλη του συλλόγου είτε όχι. Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν να χορεύουν, μπορούν να παίξουν και θα χρειαστεί να γίνουν δημιουργικοί για να απαντήσουν σωστά και γρήγορα.

Οι ομάδες παιχτών αποτελούνται από 4-5 άτομα και μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους από τώρα με μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου:
www.facebook.com/syllogosfilonhorourodou
ή με e-mail στο info@newmarketing.gr
ή με τηλέφωνο στο 6947295123 (καθημερινά 10:00-13:00)

Στο σιντριβάνι, όση ώρα θα εξελίσσεται το παιχνίδι, θα υπάρχει μουσική με Dj καθώς και διάφορες χορευτικές ομάδες που θα απασχολήσουν τους πολίτες. Θα είναι μια Κυριακή, που θα δοθεί η ευκαιρία να μασκαρευτεί όλη η πόλη και να έρθει στην Παλιά Πόλη για ένα ωραίο δρώμενο!

Με την στήριξη του ΔΟΠΑΡ.

Pin It on Pinterest