1.040 μερίδες έτοιμου φαγητού προσέφερε ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Δωδεκανήσου «Αγία Σοφία»

Την ευαισθησία του και το αίσθημα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται στήριξη, επέδειξε για ακόμη μια φορά ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Δωδεκανήσου «Αγία Σοφία» .

Σε μια δύσκολη κοινωνικό-οικονομικά περίοδο, με τη ¨Δομή Παροχής Συσσιτίου¨ να δέχεται καθημερινά όλο και περισσότερες αιτήσεις για χορήγηση συσσιτίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Αγία Σοφία» κ. Σοφία Μανιά, ο Ταμίας κ. Χρήστος Νικολαΐδης και το μέλος του Συλλόγου κ. Σπύρος Σπυρόπουλος, παρέδωσαν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στην Διευθύντρια του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Δέσποινα Πάττα, 1.040 μερίδες έτοιμου φαγητού οι οποίες θα διατεθούν στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Για τη σημαντική αυτή δωρεά ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π., κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος, τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διευθύντρια εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην Πρόεδρο και τα Μέλη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Δωδεκανήσου «Αγία Σοφία» ,εύχονται να είναι υγιείς ώστε να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους και η πράξη τους ας είναι παράδειγμα προς μίμηση και άλλων φορέων.

Pin It on Pinterest

Share This