Σύντομες αστυνομικές ειδήσεις από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Σύλληψη (29) παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο
Στις 14 και 16-11-2015 συνελήφθησαν:
Α) στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου -8- υπήκοοι Συρίας (3 άνδρες και 5 γυναίκες), -6- υπήκοοι Ιράκ (4 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδιά) και -2- άνδρες υπήκοοι Ιράν και
Β) στο Παραδείσι και στην Ιαλυσό της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού -7- υπήκοοι Συρίας (3 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά), -5- υπήκοοι Αφγανιστάν (3 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 6 παιδιά) και -3- υπήκοοι Ιράκ (1 άνδρας και 2 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά),
για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο
Στις 15-11-2015 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με συνολική ποινή  φυλάκισης 18 μηνών για κλοπή και υπεξαίρεση.

Σύλληψη (2) παράτυπων μεταναστών στη Μεγίστη    Στις 15-11-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -2- υπήκοοι Συρίας (1 άνδρας και 1 γυναίκα που συνόδευαν 1 παιδί) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω
Στις 15-11-2015 βραδινές ώρες συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 55χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Σύλληψη
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 15-11-2015 βραδινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Κω από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Pin It on Pinterest