Σύντομες αστυνομικές ειδήσεις από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (12) λαθρομεταναστών στη Ρόδο   Στις 25-08-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της  Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου -12- υπήκοοι Συρίας (8 άνδρες και 4 γυναίκες που συνόδευαν 4 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (16) λαθρομεταναστών στη Μεγίστη        Στις 25-08-2015  το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -2- υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο    Στις 25-08-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών για κλοπές.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στη Ρόδο     Στις 25-08-2015 το βράδυ συνελήφθη επ’ αυτόφωρο στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας  17χρονος υπήκοος Αλβανίας τι στιγμή που επιχειρούσε να αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο, παραβιάζοντας τον μηχανισμό της κλειδαριάς-εκκίνησης του με κατσαβίδι. Το κατσαβίδι κατασχέθηκε.
Προσαγωγή αλλοδαπού για επαιτεία στη Ρόδο       Στις 25-08-2015 το βράδυ εντοπίστηκε στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου ένας 51χρονος υπήκοος Αλβανίας να επαιτεί και αφού προσήχθη, βεβαιώθηκε σε βάρος του αντίστοιχη πταισματική παράβαση.
Σύλληψη  αλλοδαπών για παραεμπόριο στη Ρόδο     Στις 25-08-2015 το βράδυ συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Κολυμπίων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου δυο υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 45 και 38 ετών, γιατί ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο διαθέτοντας προς πώληση είδη παρεμπορίου και παρείχαν υπηρεσίες περιποιήσεις μαλλιών.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    Στις 25-08-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κω από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Pin It on Pinterest