Συνεδρίαση της Θεματικής Επιτροπής Τουρισμού Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου

Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Θεματικής επιτροπής Τουρισμού, υπό την προεδρία και τον συντονισμό της υπεύθυνης για τον τομέα αυτό, Δημοτικής Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κας Στέλλας Μανωλεδάκη-Αναστασιάδη, με την παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού κας ΜΑΡΙΖΑΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ και των μελών της επιτροπής.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε εκτενής ενημέρωση από την πλευρά της Αντιδημάρχου για θέματα που αφορούν τον τουρισμό του νησιού γενικότερα, αλλά και της Πόλης της Ρόδου ειδικότερα.

Αντάλλαξαν απόψεις και οι δύο πλευρές σχετικές με τον τομέα αυτό και κατατέθηκαν προτάσεις που στοχεύουν κυρίως και πρωτίστως στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Επίσης συζητήθηκαν θέματα μαθητικού τουρισμού και επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

Παράλληλα τονίστηκε το γεγονός ότι έχει μεγάλη βαρύτητα η στήριξη, η ενημέρωση και η συνεργασία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων, ώστε να έχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για την Πόλη της Ρόδου αλλά ταυτόχρονα και για όλο το Δήμου της Ρόδου.

Τέλος έθεσαν τις βάσεις  για την περαιτέρω συνεργασία τους σε βάθος πενταετίας, σε όλους τους τομείς που αφορούν στον τουρισμό.

 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΘΕΜ.ΕΠΙΤΡ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Pin It on Pinterest