Συμμετοχή του Δημάρχου Ρόδου στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δημοτικού Σχολείου Ασγούρου

Ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενή Τομέα, κ. Γιώργο Πόκκια παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δημοτικού Σχολείου Ασγούρου για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο κ. Χατζηδιάκος συνεχάρη τον Διευθυντή του σχολείου κ. Μανώλη Τσιρακάκη  για την δημιουργικότητα και το πάθος των παιδιών και των δασκάλων, καθώς και για την άρτια διοργάνωση όλων των δρώμενων, τα οποία, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, συγκίνησαν τις ψυχές μας και αφύπνισαν τις σκέψεις μας.  

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος είχε κατ’ιδίαν συνάντηση με τον Διευθυντή του σχολείου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η κατασκευή και η μεταφορά της αίθουσας του νηπιαγωγείου στο χώρο του όμορου δημοτικού πάρκου, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι χώροι για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου, όπου σήμερα οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου εγκατέστησαν 5 παγκάκια στον αύλειο χώρο του.

Ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε πως οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, στα πλαίσια σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την ΠΝΑΙ, έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό παρεμβάσεων στα σχολικά συγκροτήματα του νησιού με στόχο την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων για την ασφαλή τους λειτουργία.

Pin It on Pinterest