Συμμετοχή της Καλύμνου στην έκθεση Tbex 2014

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο του TBEX στο Μέγαρο Μουσικής, στο οποίο συμμετείχε και ο Δήμος Καλυμνίων, που έβαλε την Ελλάδα στο επίκεντρο της διεθνούς ταξιδιωτικής κοινότητας.

Καθ᾽ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στην χώρα μας, οι εκατοντάδες ταξιδιωτικοί μπλόγκερς και συγγραφείς τουριστικών μέσων ενημέρωσης από όλο τον κόσμο, συζήτησαν, παρακολούθησαν

διαλέξεις, ενημερώθηκαν για την καλύτερη χρήση των μέσων

κοινωνικής δικτύωσης στις ιστοσελίδες τους και πήραν μια δυνατή γεύση Ελλάδας, καθώς εκτός από το πρόγραμμα που ακολούθησαν μόνοι τους, είχαν σχεδιαστεί περισσότερες από 70 περιηγήσεις ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τα αξιοθέατα, την ελληνική κουλτούρα και ιστορία μας .

 

Στην τελετή λήξης, όλοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το

φετινό ετήσιο συνέδριο “Travel Bloggers Exchange- TBEX Europe 2014” που πήγε περίφημα, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις μοναδικές ομορφιές που έχει η χώρα μας, και είπαν “ευχαριστούμε Αθήνα”. Τα όσα είδαν, δοκίμασαν και γεύτηκαν στην Ελλάδα, θα αναρτώνται για πολλούς μήνες στις ιστοσελίδες τους, με αποτέλεσμα να τα δουν οι εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, ακροατές και τηλεθεατές που τους ακολουθούν στο διαδίκτυο.

Πριν πέσει η αυλαία του φετινού TBEX, οι σημερινές ομιλίες εμβάθυναν ακόμα περισσότερο σε θέματα που αφορούν την λειτουργία ενός ταξιδιωτικού ιστολογίου,το μάρκετινγκ του, την καλύτερη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη δημιουργία διαδικτυακών εκπομπών (podcasts), τη χρήση κινητών τηλεφώνων για φωτογραφία ενώ αρκετοί ταξιδιωτικοί μπλόγκερς μίλησαν για τις εμπειρίες τους στην Ελλάδα.

Η επόμενη συνάντηση για το συνέδριοτου TBEX στην Ευρώπη, θα είναι το 2015 στην Κόστα Μπράβα, μία από τις πλέον γνωστές Ισπανικές παραλίες, στο βόρειο τμήμα της Καταλονίας.Το φετινό συνέδριο TBEX στην Αθήνα, διοργανώθηκε από τον δήμο Αθηναίων, το Υπουργείο Τουρισμού, την Εταιρία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB) και με συνδιοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

Ρεπορτάζ: Πανελλήνια Κίνηση Καλυμνίων

Pin It on Pinterest