Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου για την απώλεια του Γιώργου Σισαμωτού

       

    Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος στο θλιβερό άκουσμα του αδόκητου θανάτου του ιατρού/Διευθυντή της Γυναικολογικής-Μαιευτικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, Γιώργου Σισσαμωτού, προέβη στο ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

«Η είδηση του αδόκητου θανάτου του ιατρού Γιώργου Σισσαμωτού με γέμισε απέραντη θλίψη, όπως θλίψη αισθάνεται κάθε Ροδίτης και Ροδίτισσα. Έφυγε από κοντά μας όχι μόνο ένας λαμπρός επιστήμονας, αλλά πάνω απ’ όλα ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ακούραστος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος. Πιστός στο λειτούργημά του και στις αξίες της ιατρικής, έδωσε αστείρευτη χαρά σε χιλιάδες οικογένειες, φέρνοντας τη ζωή, μέχρι και την τελευταία ημέρα… Δυσαναπλήρωτο το κενό και η απώλεια όχι μόνο για τη Ρόδο, αλλά για ολόκληρη τη Δωδεκάνησο.

Ο εκλιπών με εξαίρετη επιστημονική κατάρτιση και αρετή, υπηρέτησε επί σειρά ετών με ήθος, εντιμότητα και αγάπη στη Γυναικολογική-Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Τίμησε την ιατρική επιστήμη, με πάθος και αγάπη για προσφορά, αφήνοντας σε όλους παρακαταθήκη ως φωτεινό παράδειγμα τις αρχές και τις αξίες του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο».

Pin It on Pinterest