Συγχαρητήριο Μήνυμα Στους μαθητές και τις μαθήτριες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που πέτυχαν με σκληρή προσπάθεια να εισαχθούν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πατρίδας μας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία. Εκφράζουμε, ταυτόχρονα, θερμά συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, που στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπόρεσαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή ή να πραγματοποιήσουν την πρωταρχική επιλογή τους επισημαίνουμε ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στην παρούσα φάση των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Το αγωνιστικό πνεύμα, η ελπίδα και η επιμονή στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων είναι σίγουρο πως θα τους φέρουν πλησιέστερα στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Τέλος, εκφράζουμε ευχαριστίες και συγχαρητήρια προς όλους τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν ολόπλευρα τα παιδιά στην προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους, καθώς επίσης προς όσους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στις διάφορες Επιτροπές ή συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων από οποιαδήποτε άλλη θέση.

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε πως θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες και το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού συστήματος γιατί ή εκπαίδευση δεν αποτελεί μόνο  στοιχείο ατομικής βελτίωσης και ανάδειξης αλλά και κρίσιμο αναπτυξιακό παράγοντα για τη χώρα.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής

Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Βασίλειος Καραγιάννης

Pin It on Pinterest