Στους Αγ. Απόστολους και στην Άνω Ηλιούπολη, και συναντήσεις με το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου και το ΤΕΕ

Δίπλα στους κατοίκους των Αγίων Αποστόλων και της Άνω Ηλιούπολης βρέθηκε την Τρίτη 13 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξής του.

 Ο επικεφαλής της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» παρουσίασε στους κατοίκους και τους επαγγελματίες τον σχεδιασμό του για την ανάπτυξη και τον εξωραϊσμό της ευρύτερης περιοχής. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες άκουσαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις προτάσεις του υποψήφιου δημάρχου για την περιοχή, ο οποίος δεσμεύτηκε για άμεση υλοποίηση του σχεδιασμού.

 Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φ. Χατζηδιάκος, παραβρέθηκε στη συνάντηση των μελών του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο αλλά και να παρουσιάσει τις προτάσεις της παράταξής του για την ανάπτυξη του τουρισμού, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα της παράταξης του είναι η συστηματικότερη συνεργασία με όλους τους φορείς, που συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού, μεταξύ των οποίων και ο ιδιαίτερα δραστήριος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, η καινοτομία και η τεχνογνωσία των οποίων θα είναι για εμάς πηγή άντλησης ιδεών και συμβουλών.

 Ακολούθως, ο κ. Χατζηδιάκος συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Η συνάντηση, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, κ. Ιάκωβο Γρύλλη να τονίζει την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του ΤΕΕ και του κ. Χατζηδιάκου ως Αντιπεριφερειάρχη, καθώς και με πολλούς υποψήφιους μηχανικούς της παράταξης του. Άλλωστε, όπως ο ίδιος επεσήμανε η παράταξη ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, είναι η παράταξη με τους περισσότερους υποψήφιους μηχανικούς στο ψηφοδέλτιο της. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε αναπτυξιακά θέματα και στον σχεδιασμό και υλοποίηση έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Ρόδου, με τον κ. Χατζηδιάκο να υπογραμμίζει πως η συνεργασία του Δήμου με το ΤΕΕ είναι απαραίτητη για την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του νησιού μας.

Pin It on Pinterest