Σε γειτονιές της Ρόδου οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον Γιάννη Μαχαιρίδη

 

Σε «άνοιγμα» στην κοινωνία προέβησαν υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, που περιόδευσαν χθες σε γειτονιές της πόλης της Ρόδου. Κλιμάκιο περίπου 15 υποψηφίων Συμβούλων, μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες και συνυποψηφίους τους, κα Λίτσα Φτακλάκη και κ. Αντώνη Χατζηϊωάννου, είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με δεκάδες πολίτες μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» που συγκροτούν το νέο κύμα πολιτών του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, περιόδευσαν στην Αγία Αναστασία, στη Μητρόπολη, στον Άγιο Νικόλαο και επί της Καναδά, όπου είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με τους πολίτες.

Οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών τους υποδέχθηκαν ιδιαίτερα θετικά και τους ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους, τους παρέδωσαν σχετικό έντυπο υλικό, στο οποίο περιγράφεται το έργο που έχει παραχθεί στα νησιά της Δωδεκανήσου από τον επικεφαλής τους, κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και τους συνεργάτες του.

Οι κατηρτισμένοι πολίτες που συγκροτούν τον Περιφερειακό Συνδυασμό του Γιάννη Μαχαιρίδη, ξεκίνησαν την προσπάθεια άμεσης επαφής με τους κατοίκους, διότι εκτιμούν ότι ο πολίτης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να εκφράζεται απευθείας προς όλους όσοι επιδιώκουν να τον εκπροσωπήσουν. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε, μπορούν να αφουγκραστούν την κοινωνία.

 

Pin It on Pinterest