Πρώτη παραίτηση από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου

Με την παρακάτω επιστολή ανακοινώνει την παραίτηση της από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου η κ. Ανθούλα Χατζηγεωργίου:

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΌ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΤΙΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

Χρειάστηκαν 6 μήνες για να γίνει «η ελπίδα έρχεται» απογοήτευση που μένει και μας πλακώνει.
Χρειάστηκαν 5 μήνες «δήθεν» διαπραγμάτευσης για να παραδοθούν άνευ όρων στις απαιτήσεις των δανειστών ….. αφού δεν είχαν την στοιχειώδη πολιτική ικανότητα να προετοιμάσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο.
Χρειάστηκε 1 βράδυ για να μετατραπεί το περήφανο ΟΧΙ του 62% των Ελλήνων σε ένα «Ναι σε όλα» του Τσίπρα και της παρέας του.
Και τέλος χρειάστηκαν μόνο 24 ώρες για τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα κατάπτυστο 3ο μνημόνιο που μάλλον δεν διάβασαν. Οι εκλεγμένοι από εμάς, αντιπρόσωποι του νησιού μας , Γάκης και Σαντορινιός επέλεξαν να ξεπουλήσουν όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε με σκοπό να κρατήσουν την έδρα τους. Ο λαός θα τους κρίνει …..
Για μένα προσωπικά χρειάστηκαν πολλές μέρες και βράδια γεμάτα θυμό, αγανάκτηση, πίκρα και απογοήτευση για όλα αυτά που συμβαίνουν, για να αποφασίσω ότι η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω σ’ ένα κόμμα που καταπάτησε όλες τις ιδέες και διακηρύξεις του. Ούτε η αξιοπρέπεια μου μού επιτρέπει να συνυπάρχω στον ίδιο χώρο με βουλευτές που ξέχασαν όλα αυτά για τα οποία εκλέχτηκαν και ψήφισαν την εξαθλίωση των Ελλήνων και την υποδούλωση της χώρας στο ξένο κεφάλαιο.
Παραιτούμαι λοιπόν από μέλος τους Σύριζα και από μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του Σύριζα Νότιας Δωδεκανήσου και ελπίζω οι σύντροφοι που θα απομείνουν να καταφέρουν να σώσουν ό,τι κι αν σώζεται από αυτό το κόμμα που τείνει να μετατραπεί σε ένα νέο Πασοκ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Με εκίμηση
Ανθούλα Χατζηγεωργίου

Pin It on Pinterest