Προσφορά τρεις παλέτες με γαλακτοκομικά προϊόντα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου

Με πρωτοβουλία της κ. Χαρούλας Γιασιράνη – Αντιπροέδρου  της Αναπτυξιακής εταιρείας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «Ενεργειακή Α.Ε.» και Εντεταλμένης Συμβούλου  Εθελοντισμού και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων – παραδόθηκαν,τη Δευτέρα 12/10/2015 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο , τρεις (3) παλέτες με γαλακτοκομικά ροφήματα, προσφορά της εταιρείας εμπορίου γαλακτοκομικών προϊόντων ΦΑΝΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Σταμάτης Φαντής και αυτή τη φορά, όπως  έχει πράξει πολλές φορές μέχρι σήμερα, πρόθυμα ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης διανεμήθηκαν  από την εταιρεία Ασπράκης-Κολεγιάννης ΑΕΒΕ, στα  ιδρύματα  Αγ. Ανδρέα και Κολυμπίων, στο συσσίτιο του Αγ. Πανελεήμονα, στους μετανάστες και στο Κοινωνικό Παντιπωλείο,  τρόφιμα- σνακς τα οποία δόθηκαν στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την Νορβηγική εταιρεία ΚΜΗ και τη  διοργανώτρια εταιρεία συνεδρίων  KOMON STAGEWAY κατόπιν πρωτοβουλίας  του κ. Αντώνη Καμπουράκη-  Ξενοδοχείο RODOS PALACE και των  εταιρειών  ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ : κ. Χρήστου Φωτούδη και  κ. Πάρη Κατσέλα .  

Είναι εξαιρετικά συγκινητικό να ανακαλύπτεις διαρκώς τα αντανακλαστικά μιας κοινωνίας, όταν χρειαστεί να συνδράμει  τον συνάνθρωπο.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου  ευχαριστεί θερμά τις προαναφερόμενες εταιρείες για την συνεχή προσφορά τους και την έμπρακτη βοήθεια που προσφέρουν, προκειμένου να αντιμετωπισθούν όσο είναι δυνατόν οι επιπτώσεις της κρίσης στην τοπική μας κοινωνία.

Pin It on Pinterest