Παρουσίαση του βιβλίου «Το ψύχος των ψυχών», με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου

Η Λέσχη LIONS Ρόδου, οργανώνει παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Χαραλάμπη – Βογιατζή, με τίτλο «Το ψύχος των ψυχών», με σκοπό την αγορά απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού για το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αρχαγγέλου, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 19:00.

Την παρουσίαση του βιβλίου, με απαγγελίες ποιημάτων, θα κάνει η υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Αντιπρόεδρος της Λέσχης, κ. Ιωάννα Τσάρπα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί χορευτικό πρόγραμμα από τα παιδιά Ειρήνη Καραγιάννη και Άγγελο Ευαγγελινίδη, καθώς και μουσικά κομμάτια σε κιθάρα και χορευτικό από τον Γιάννη Καρίκη. Επίσης η Ράνια Ευαγγελινίδη θα απαγγείλει το ποίημα “προσευχή”.

H γνωστή συγγραφέας Ειρήνη Βογιατζή-Χαραλάμπη, η οποία θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό, γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου από γονείς Συμιακούς. Μεγάλωσε στη Ρόδο, απ’  όπου πήρε και το πτυχίο της από την Παιδαγωγική Ακαδημία. Είναι εκπαιδευτικός. Zει και εργάζεται στη Ρόδο. Είναι μέλος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου, γραμματέας του Διεθνούς Κέντρου Πολιτιστικών Ανταλλαγών και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου Λογοτεχνών και Μεταφραστών στη Ρόδο. Eξέδωσε πέντε ποιητικές συλλογές. Το πρώτο της μυθιστόρημα, “Άγγελος από ζάχαρη” βρίσκεται στη εικοστή πρώτη έκδοση. Χορηγοί εδεσμάτων και αναψυκτικών στην εκδήλωση είναι οι εταιρίες Pane di Capo και Βαπ Κουγιός.

Για τη Λέσχη Lions Ρόδου,

Ο Πρόεδρος  

Παύλος Μπακίρης

Ο Γ. Γραμματέας

Ευαγόρας Νικολάου

Pin It on Pinterest