Πανελλήνια Διάκριση της Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Μια εξαιρετική διάκριση απέσπασαν τα μέλη της χορωδίας «Αρίων» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Συγκεκριμένα, η χορωδία «Αρίων» των Εκπαιδευτηρίων συμμετείχε στην 7η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών η οποία διεξήχθη στην Καρδίτσα, από τις 5 έως της 14 Μαρτίου 2015.

 

Στη σημαντική αυτή εκδήλωση, η οποία αποτελεί έναν κορυφαίο μουσικό και πολιτιστικό θεσμό, έλαβαν μέρος περίπου 70 χορωδίες από όλη την Ελλάδα καθώς και χορωδίες από χώρες του εξωτερικού.

 

Η χορωδία «Αρίων» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», παρόλο που ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνια διοργάνωση, κατάφερε να διακριθεί ως μία από τις καλύτερες. Έτσι, θα συμμετάσχει σε άλλα φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διοργανώσεις στην  Ευρώπη. Την επόμενη χρονιά, λοιπόν,  με την προώθηση των διοργανωτών της 7ης Συνάντησης Χορωδιών της Καρδίτσας, η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων θα πάρει μέρος σε Φεστιβάλ της Ιταλίας και της Σερβίας.


Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη μαέστρο της χορωδίας κ. Ευανθία Κρητικού, στην πιανίστρια κ. Άντζελα Σπανού και στα μέλη της χορωδίας: Αρετή Δεληγιαννάκη, Μαρία Δέτση, Ευριδίκη Διακολιού, Ευαγγελία Καπέτα, Νικόλαο Καρόζα, Αλεξάνδρα Κολιάδη-Μπάλσαμο, Νεφέλη Μάλλιου, Μαρία Μανωλικάκη, Δέσποινα Παπανικόλα,  Έρικα Χατζηιωαννίδη, και Μιλτιάδη Φαρμακίδη.

Pin It on Pinterest