Ο Γιάννης Φλεβάρης μαζί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στον αγώνα της Περιφέρειας

Ο γνωστός δικηγόρος και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος  της παράταξης Ρόδος Μπροστά Γιάννης Φλεβάρης, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Χατζημάρκο και συνεχίζουν μαζί και  στον αγώνα της Περιφέρειας!

«Η απόφαση μου για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου είναι μία καθαρή απόφαση. Ενώνει και δεν διχάζει. Βασίζεται σε στέρεες βάσεις, και δεν χάνεται στην μετάφραση. Η αιτιολογία της, δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά διαυγή θέση. Αποτελεί συνέχεια της δικής μου πορείας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης θα κοιμηθώ ήσυχος γιατί όσο επίπονη και αν ήταν η διαδρομή μου έως την απόφαση, πιστεύω ότι έπραξα το σωστό. Ευχαριστώ θερμά όσους πιστεύουν σε μένα. Όσους με στηρίζουν ή με στήριξαν. Όσους με τίμησαν με εμπιστοσύνη ή πρόταση συνεργασίας. Όσους μου αφιέρωσαν χρόνο και θετική ενέργεια, μοιράζοντας μαζί μου τις σκέψεις τους και τον προβληματισμό τους. Ιδιαίτερα ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους έμπρακτα βρέθηκαν δίπλα μου σε αυτοδιοικητικές αναζητήσεις. Σας υπόσχομαι ότι θα είμαι ευθύς και δυνατός στην υποστήριξη της απόφασης που ανακοινώνω σήμερα..

          Θα ταξιδεύσω, μαζί με το Γιώργο Χατζημάρκο και άλλους καλούς φίλους στη Δωδεκάνησο και τις Κυκλάδες. Ξεδιπλώνω το χάρτη και σχεδιάζω ένα καράβι που έχει στην πλώρη μια ιδέα και μια ευχή: «μπροστά το νότιο Αιγαίο». Ατενίζω το απέραντο γαλάζιο, τα νησιά, τα κύματα, το φάρο, τα θαλασσοπούλια και μετρώ δυνάμεις και αντοχές από λιμάνι σε λιμάνι. Πολλά τα προβλήματα, μεγάλες οι ανάγκες, η νησιωτικότητα γράμμα κενό και μαγικό ραβδί δεν υπάρχει… Χαμογελώ καθώς σηκώνουμε τα μανίκια. Υπάρχει σχέδιο και θέληση, όρεξη για δουλειά, όνειρα και ενθουσιασμός για μία νέα αρχή. Ξεκινάμε. Υπογράφω. Πλαισιώνω την κοινή προσπάθεια, μπαίνοντας ξανά στην πρώτη γραμμή. Δίπλα στον Γιώργο Χατζημάρκο, στα έδρανα του πρώτου βαθμού με προτάσεις και θέσεις. Δίπλα και τώρα. Στηρίζω την τολμηρή απόφαση της δύσκολης και μεγάλης προσπάθειας, για να βαδίσουμε όλοι μαζί στην σταθερή τροχιά μιας σίγουρης νίκης. Ο τολμών νικά…»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

       Ο Ιωάννης Φλεβάρης γεννήθηκε στη Ρόδο, από Ρόδιους γονείς, τον Στέργο Φλεβάρη, τ. Πρόεδρο της Κοινότητας Καλυθιών Ρόδου και την Αναστασία Χατζηδιάκου, καθηγήτρια φιλόλογο, τ. διευθύντρια του Γυμνασίου Καλυθιών.

Φοίτησε στο Δημοτικό σχολείο Καλυθιών, στη συνέχεια στο 4ο Γυμνάσιο Ρόδου και αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ρόδου το έτος 1986. Το ίδιο έτος πέτυχε την εισαγωγή του στην Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Ελληνικό Στρατό και απολύθηκε ως έφεδρος ανθυπολοχαγός Πεζικού το έτος 1993. Εγγράφεται στον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου και από το 1993 ασκεί αδιάλειπτα μαχομένη δικηγορία και σήμερα είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε σημαντικά θέματα.

Είναι έγγαμος με την Παρασκευή Αθανασάκη του Σάββα, ιατρό με ειδικότητα στην βιοπαθολογία – μικροβιολογία που κατάγεται από τη Λάρδο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Υπήρξε ενεργό μέλος και σωματείων με αθλητική και κοινωνική δράση.

Την 1-1-1999 δημιουργείται ο Καποδιστριακός Δήμος Καλλιθέας Ρόδου και από την ίδρυση του Δήμου έως την 31/12/2010 εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος και υπηρετεί ενεργά την τοπική αυτοδιοίκηση. Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 1998 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος και διετέλεσε επικεφαλής δημοτικής παράταξης. Κατά την δημοτική περίοδο 2003 – 2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας Ρόδου στο τμήμα Διοίκησης, Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής και μέλος του συμβουλίου Πολιτικής προστασίας του Δήμου.

Κατά τη δημοτική περίοδο 2007 – 2010 υπηρετεί ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Περιβάλλοντος.

Στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 εκλέγεται δημοτικος συμβούλος της παράταξης «Η Ρόδος Μπροστά» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζημάρκο και σημερα υποψηφιο Περιφερειαρχη Νοτιου Αιγαιου.

Διαρκώς δραστηριοποιείται ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα θέματα που αφορούν τον τόπο και την κοινωνία.

Συνοπτική Παρουσίαση

Προσωπικά Στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο: Ιωάννης ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Όνομα πατέρα: Στέργος Φλεβάρης

Όνομα Μητέρας: Αναστασία Χατζηδιάκου

Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 26, Ρόδος 85100

Τηλέφωνο: 2241078540, φαξ 22410 70351

Κινητό Τηλέφωνο: 6985779040

E-Mail: flevaris2003@gmail.com

 Ημερομηνία Γεννήσεως: 23/05/1968

Τόπος Γεννήσεως: Ρόδος

Οικογενειακή Κατάσταση: Έγγαμος, πατέρας δύο τέκνων

Σπουδές: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Νομική Σχολή

 Πτυχίο:  Νομικής

 Στρατιωτική θητεία:

1991-1993 Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός (ΠΖ) – Ανθυπολοχαγός

 Επάγγελμα / Επαγγελματική Εμπειρία: Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω, Άσκηση Δικηγορίας: Από 25-6-1993.

Pin It on Pinterest