Ξερίζωσαν παρτέρια πρασίνου στην πλατεία Καλυθιών για δυο θέσεις πάρκινγκ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΚΟΥ ΣΥΛΟΓΓΟΥ ΚΑΛΥΘΙΩΝ

Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός σύλλογος Καλυθιών “Ο ΦΑΡΟΣ” είναι ένας σύλλογος αποτελούμενος από 18 άτομα γεμάτα διάθεση για προσφορά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Συμμετέχουν στο σύλλογο χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος, χωρίς κάποιο κέρδος, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια για τον τόπο τους πραγματοποιώντας εκδηλώσεις στις οποίες μπορεί να συμμετέχουν μικροί αλλά και μεγάλοι ηλικιακά κάτοικοι των Καλυθιών αλλά και εκτελώντας έργα καλλωπισμού του τόπου.
Αύριο το πρωί, στις 8, έπειτα από απόφαση του αντιδημάρχου Καλλιθέας, θα καταστραφεί ένα από αυτά τα έργα. Το εν λόγω έργο είναι τα παρτέρια που φτιάχτηκαν στην πλατεία Καλυθιών, έπειτα από πρωτοβουλία του συλλόγου, έγκρισής τους από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και προσφοράς υλικών από κατοίκους. Σκοπός του συλλόγου με αυτό το έργο ήταν να δοθεί χρώμα στην περιοχή αλλά και η ενίσχυση οικολογικής συνείδησης, καταφέρνοντας να απομακρύνουν, έστω και για λίγο, τα αυτοκίνητα από την πλατεία.
Εν μια νυκτί,λοιπόν,πάρθηκε η απόφαση καταστροφής αυτού του έργου, προκειμένου να υπάρξει χώρος για δύο θέσεις πάρκινγκ.
Σε αντίδραση όλης αυτής της κατάστασης, της ισοπέδωσης της διάθεσης προσφοράς και της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, Ο ΦΑΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις προγραμματισμένες του εκδηλώσεις για την περίοδο των αποκριών, αλλά μακριά από την πλατεία Καλυθιών από την οποία αύριο το πρωί θα απομακρυνθεί κι ένα κομμάτι του συλλόγου.
Τα μέλη του συλλόγου αύριο το πρωί στις 7:30 θα είναι εκεί, θα είναι στην πλατεία Καλυθιών, για να δουν αυτήν του την προσπάθεια να “ξεριζώνεται”.

1450079_10203118141144616_2062368018_n

Pin It on Pinterest