Με τον διοικητή της πυροσβεστικής συναντήθηκε η πολιτευτής των ΑΝΕΛ Μαρία Αγγέλου

Με τον διοικητή της πυροσβεστικής, Χρήστο Γκολφινο, συναντήθηκε η πολιτευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, λίγες μέρες πριν τον ερχομό του νέου διοικητή. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η Μαρία Αγγέλου δήλωσε τα εξής:      « Με τον κ. Διοικητή είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα της παραμονής του στην περιοχή μας. Η σημερινή μας συνάντηση, λοιπόν, είχε στόχο την ανακεφαλαίωση των συνθηκών και των προβλημάτων που συνάντησε αυτό το διάστημα προκειμένου να συμβάλλουμε στην επίλυση τους.

Ως κυριότερα προβλήματα τέθηκαν η παλαιότητα των οχημάτων που συμπαρασύρει ανοδικά και το κόστος συντήρησης τους, το χρόνιο θέμα της μετεγκατάστασης της πυροσβεστικής υπηρεσίας, καθώς οι υπάρχοντες χώροι δεν επαρκούν πια, η έλλειψη προσωπικού της υπηρεσίας τους στο αεροδρόμιο, καθώς και οι πενταετής δασοπυροσβέστες και το πώς θα αξιοποιηθούν περαιτέρω.

Από την πλευρά μου ανέλαβα την ευθύνη να ενημερώσω τους αρμόδιους για κάθε θέμα, που πρόεκυψε, φορείς, συμβάλλοντας όσο το δυνατόν στην επίλυση  τους και στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας και του ευχήθηκα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Pin It on Pinterest