Μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για το κλείσιμο τμήματος της Εθνικής οδού Τσαΐρι – Αεροδρόμιο

Στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου Ρόδου – Λίνδου και ανατολικές ακτές – αεροδρόμιο», και συγκεκριμένα στη συμβολή των Εθνικών οδών Ρόδου – Λίνδου και Τσαΐρι – Αεροδρόμιο, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης (σε τμήμα της Εθνικής οδού Τσαΐρι – Αεροδρόμιο) των δύο στρώσεων ασφαλτοταπήτων και της τελευταίας στρώσης οδοστρωσίας, προκειμένου να ανακατασκευαστούν.

Γι’ αυτό ένα τμήμα (και μέρος του οδοστρώματος) της Εθνικής οδού Τσαΐρι – Αεροδρόμιο (στη συμβολή του με την Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου) θα κλείσει για 48 ώρες, την Κυριακή 05-04-2015 και τη Μεγ. Δευτέρα 06-04-2015, και ώρα από 7:00 π.μ. της 05ης-04-2015.

Τα διερχόμενα οχήματα θα οδηγούνται με την κατάλληλη σήμανση μέσω του υπόλοιπου μέρους του οδοστρώματος της Εθνικής οδού Τσαΐρι – Αεροδρόμιο (στη συμβολή του με την Εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου).

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Pin It on Pinterest