Μάνος Κόνσολας : «Την Κυριακή η Ελλάδα προχωρά και κοιτάζει μπροστά»

«Το μήνυμα της εθνικής ενότητας πρέπει να εμπεριέχει η ψήφος της Κυριακής», τόνισε ο Μάνος Κόνσολας από την Ιαλυσό και τα Μαριτσά.

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, που σήμερα περιοδεύει στην Κάλυμνο, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους πολίτες, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να θέσει ξεκάθαρα το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής:

«Θα κριθεί αν η χώρα θα επιστρέψει στην ομαλότητα και στη σταθερότητα.

Μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί εγγύηση για αυτό, μια κυβέρνηση ευρείας συναίνεσης και συνεργασίας, που θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες.

Την Κυριακή η Ελλάδα προχωρά και κοιτάζει μπροστά

Απορρίπτει τα διχαστικά μηνύματα του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Κόνσολας απάντησε και στα ερωτήματα των πολιτών σχετικά με την επόμενη μέρα αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνει επαναδιαπραγμάτευση ορισμένων μέτρων, που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο.

«Εγώ δεν πρόκειται να σας πω ψέματα.

Δεν πρόκειται να σας πω ότι θα σκίσουμε το μνημόνιο. Το πιο σκληρό και επώδυνο μνημόνιο που φέρει την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου.

Θα συγκροτήσουμε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με διακομματική αποδοχή και εκπροσώπηση. Παράλληλα, με τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει εμείς οι ίδιοι να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε, θα πρέπει να αναζητήσουμε ισοδύναμα για να μην ισχύσει ο ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση αλλά και αναπτυξιακά μέτρα για να μειωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις από την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Κάθε διαπραγμάτευση προϋποθέτει αξιοπιστία και αυτό που προέχει είναι να αποκτήσει ξανά η χώρα αξιοπιστία».

Pin It on Pinterest