Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων περι μείωσης ΦΠΑ

Με λύπη μας, για μια φορά ακόμα, διαπιστώνουμε την ανερυθρίαστη συστράτευση επαγγελματικών φορέων της περιοχής με τις κομματικές σκοπιμότητες της ΝΔ.
Συντονισμένα και οργανωμένα, ανακινούν το θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, επικαλούμενοι αναξιόπιστες πηγές περί δήθεν δηλώσεων της κυρίας Σαββαΐδου, ότι η κατάργηση των συντελεστών για τα Δωδεκάνησα θα γίνει στις 1-10-2015!!!
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο, δύο μέρες(!!!) πριν τις εκλογές, να καλούν σε αντίδραση «…φορείς αλλά και άτομα, εκμεταλλευόμενοι τις εκλογές της Κυριακής προκειμένου να ματαιωθεί η παραπάνω απόφαση…»!!
Οι εκπρόσωποι των φορέων γνωρίζουν ότι η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών την 01-10-15 βάσει της αρχικής συμφωνίας δεν περιλαμβάνει τα νησιά της Δωδεκανήσου.
Περιμέναμε από τους τοπικούς επαγγελματικούς φορείς μεγαλύτερη υπευθυνότητα και προστασία του κύρους και του ρόλου που εκπροσωπούν και όχι κάθε φορά να μετατρέπονται σε ιμάντες υλοποίησης κομματικών σχεδιασμών και σκοπιμοτήτων.
Τους καλούμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τη ναρκοθέτηση της προσπάθειας δημιουργίας ενιαίου Πανδωδεκανησιακού μετώπου μάχης, διεκδίκησης και ακύρωσης της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά μας.
Έχει ακόμα απορία κανείς ποιο είναι το ΠΑΛΙΟ με το οποίο θέλουμε να ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ;

Pin It on Pinterest