Εντυπωσιακή η προβολή της Ρόδου, στην έκθεση του Λονδίνου

Με ένα εντυπωσιακό τουριστικό περίπτερο που ξεχωρίζει από όλα τα περίπτερα του ΕΟΤ, ο ΠΡΟΤΟΥΡ  κατόρθωσε και φέτος να πρωτοπορήσει στην τουριστική προβολή της Ρόδου  

Το περίπτερο της Ρόδου,  βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση της έκθεσης,  με εμβαδόν 125 τ. μ και επιπλέον 45 τ. μ στον δεύτερο όροφο  στον οποίο έχουν τη δυνατότητα να δέχονται τα ραντεβού τους για το κλείσιμο των συμβάσεων οι πράκτορες και οι ξενοδόχοι,  επισκέφτηκαν ήδη  η υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτριος

Ιδιαιτέρως θετικά μηνύματα προκύπτουν  από την αγγλική αγορά για την τουριστική σαιζόν του 2016 από τις πρώτες ενδείξεις που δίνει η τουριστική Έκθεση του Λονδίνου World Travel Market  που άνοιξε χθες Δευτέρα τις πύλες της.

Κατά την δεύτερη μέρα λειτουργίας της που είναι ανοιχτή και για το κοινό, το περίπτερο της Ρόδου προσέλκυσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενώ πράκτορες και ξενοδόχοι του νησιού που βρίσκονται  στο Λονδίνο για τη σύναψη συμβάσεων, δηλώνουν ήδη σχετική ικανοποίηση.

Ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, οικοδεσπότης του περιπτέρου στο οποίο χτυπά αυτές τις ημέρες η καρδιά του νησιού στην αγγλική πρωτεύουσα, έκανε λόγο για θετικά μηνύματα που  αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία η οποία  προκύπτει κι απ΄ το γεγονός ότι υπάρχει περαιτέρω διευκόλυνση του τραπεζικού συστήματος σε σχέση με τη σαιζόν που έκλεισε.

«Καμία επανάπαυση, αντίθετα δουλειά και κυνήγι προς την κατεύθυνση της σύναψης των συμβάσεων με τις καλύτερες δυνατές τιμές, συνέστησε ο δήμαρχος τονίζοντας ότι κινούνται με επαγγελματισμό  οι πράκτορες και οι ξενοδόχοι του νησιού.

Τρυφωνόπουλος, αλλά  και οι  τέως υπουργοί  ‘Ολγα  Κεφαλογιάννη και Γιάννης Βαληνάκης.

Τις επαφές και τις συναντήσεις της  στην τουριστική Έκθεση του Λονδίνου συνεχίζει επίσης η αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Ρόδου κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου  καθώς και ο  πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αντώνης Καμπουράκης, αλλά και ο νέος διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ Γιώργος Δρακόπουλος και  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού.

Pin It on Pinterest