Για την προβολή της Ρόδου μέσω του μαραθώνιου δρόμου της ενημερώθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής

Τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις προσπάθειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να προβάλει όλα τα νησιά της, μέσω διαφόρων αθλητικών διοργανώσεων και ειδικότερα, της Ρόδου, μέσω του Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου της , είχε χθες ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης  «ERGO Marathon Expo», η οποία διενεργείται στην πρωτεύουσα παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, ο κ. Κοντονής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Κώστα Παναγόπουλο και άλλους αρμόδιους, επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας και άκουσε, όπως και είδε, λεπτομέρειες, περισσότερες δε του Μαραθωνίου Ρόδου που θα διεξαχθεί στις 17 Απριλίου του 2016 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στην ίδια ομάδα επισκεπτών και η Μαρία Πολύζου, πρώην μαραθωνοδρόμος και νυν προπονήτρια μαραθωνοδρόμων.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αναφερόμενη στο Μαραθώνιο της Ρόδου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα. Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη, είπε:

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει έμπρακτα τον αθλητικό τουρισμό. Το δρομικό κίνημα στα νησιά μας γίνεται όλο  και μεγαλύτερο χρόνο με τον χρόνο. Συμμετέχοντας φέτος στην έκθεση  του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από τον ΣΕΓΑΣ προσελκύοντας χιλιάδες αθλητές από όλο τον κόσμο, θέλουμε να δυναμώσουμε αυτήν την προσπάθεια πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενισχύσει και τα πιο μικρά και απομακρυσμένα νησιά μας . Οι αγώνες των νησιών μας χαρακτηρίζονται κυρίως από το υπέροχο φυσικό τους περιβάλλον και την άρτια διοργάνωση τους και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μία τόσο σημαντική έκθεση αθλητισμού».

Η «ERGO MARATHON EXPO»

Η «ERGO Marathon Expo» αποτελεί ένα μοναδικό αθλητικό και εμπορικό φεστιβάλ, όπου οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του Μαραθωνίου, καθώς και όλοι οι αθλητές, μπορούν να ενημερωθούν και να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες γύρω από τον αθλητισμό, που τους αφορούν. Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης της έκθεσης «ERGO Marathon Expo» θα δει και θα γνωρίσει από κοντά :

Τα νέα αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ και θα εκμεταλλευτεί τις προσφορές αγορών των εταιρειών, οι οποίες ισχύουν μόνο για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Τα προϊόντα διατροφής και υγείας που συμπληρώνουν τις ανάγκες κάθε δρομέα και φίλου του αθλητισμού.

Τα περίπτερα Διεθνών Μαραθωνίων και Αγώνων Δρόμου, όπου θα μπορεί να μιλήσει με τους εκπροσώπους τους.

Τα αθλητικά τουριστικά πακέτα που προσφέρουν τα ταξιδιωτικά γραφεία σε ειδικές τιμές, συνδυάζοντας τη συμμετοχή ή παρακολούθηση αθλητικών διοργανώσεων με την επίσκεψη σε ονειρεμένους προόρισμούς ανά τον κόσμο.

Τις υπηρεσίες και τα προϊόντα των διαφόρων χορηγών του Μαραθωνίου, καθώς και διάφορα δώρα που είναι ενδιαφέροντα και χρήσιμα για δρομείς και επισκέπτες.

Κατηγορίες εκθεμάτων :

Αθλητική Ένδυση – Υπόδηση

  • 2      –

Αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ

Αθλητικός Εξοπλισμός – Όργανα γυμναστικής

Προπονητικές Υπηρεσίες – Σχολές

Συμπληρώματα διατροφής – Είδη αθλητικής διατροφής

Ενεργειακά Ποτά

Διεθνείς Μαραθώνιοι – Αγώνες Δρόμου

Αθλητικοί Σύλλογοι – Σύλλογοι Δρομέων

Αθλητικός Τουρισμός

Προϊόντα τεχνολογίας

Κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας

Spa – Wellness

Εγχώρια Προϊόντα

-Η έκθεση λειτουργεί από χθες Πέμπτη 5 Νοεμβρίου  και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στο Κλειστό Γήπεδο Tae kwon Do του Παλιού Φάληρο, με δωρεάν είσοδο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Pin It on Pinterest