Αστυνομικές ειδήσεις από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο     Στις 10-12-2014 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ένας 43χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι κατείχε στην οικία του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 44,8 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός-Σύλληψη (6) λαθρομεταναστών στη Κω   Στις 10-12-2014 το μεσημέρι εντοπίστηκαν στη Κω και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω 6 υπήκοοι Συρίας (5 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 3 παιδία) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Εντοπισμός-Σύλληψη (8) λαθρομεταναστών στη Ψέριμο       Στις 10-12-2014 το μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καλύμνου 8 υπήκοοι Συρίας (6άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί στην Ψέριμο  προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Κω      Στις 10-12-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 64χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια  αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Pin It on Pinterest