Ανακοινώθηκαν και άλλοι υποψήφιοι στην παράταξη του Στράτου Καρίκη

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Ροδίτισσες και Ροδίτες

Αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές μαζί με τον Στράτο Καρίκη έναν άνθρωπο με ξεχωριστό ήθος, έντιμο, έμπειρο και διεκδικητικό.

Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για μία Ρόδο, η οποία θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες, ακόμη και των πιο απομακρυσμένων χωριών. Τα χωριά μας πρέπει να παραμείνουν ζωντανά και μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη όλου του νησιού. Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στα χωριά μας και αυτή την ευκαιρία υπόσχεται ότι θα δώσει η παράταξη «Ροδίων Όραμα» και ο επικεφαλής Στράτος Καρίκης.

Βασίλης Αγκάς-Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας Πυλώνας

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την Υποψηφιότητα του ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΚΑ

Στην προσπάθειά μας να δώσουμε νέα ώθηση στα χωριά μας, να διώξουμε μακριά τον προβληματισμό   και την απογοήτευσή  των κατοίκων, να κάνουμε  πράξη  όλα  αυτά  που σκέφτεται  για το  νησί μας  ο κάθε  Ροδίτης  και Ροδίτισσα, η εμπειρία και οι ικανότητες του Βασίλη Αγκά αποτελούν εγγύηση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Καλωσορίζουμε λοιπόν στην παράταξή μας τον Βασίλη Αγκά και συνεχίζουμε δυναμικά για την ολοκλήρωση του Οράματός μας.

Δήλωση Υποψηφιότητας Μιχάλη Μίγκλη με την παράταξη Ροδίων Όραμα

 Η μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας, τη Ρόδο αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για εμένα  να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη. Το νησί χρειάζεται ανθρώπους άξιους, ικανούς, διεκδικητικούς με στόχους και πρόγραμμα. Εμπιστευόμαστε τον Στράτο Καρίκη ότι μπορεί να φέρει στη Ρόδο μία νέα δυναμική. Μαζί του θα δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος όλων των πολιτών. Οραματιζόμαστε μία Ρόδο με νέα αισθητική, που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Αυτή είναι η Ρόδος για την οποία αξίζει να αγωνιστούμε.

Μιχάλης Μίγκλης-Υπάλληλος του Δημοσίου

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μίγκλη

 Χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μίγκλη με την παράταξή μας.  Οι στόχοι μας και το Όραμά μας για μία Ρόδο η οποία όχι μόνο θα κερδίσει την παλιά της αίγλη αλλά και θα αποκτήσει νέα δυναμική, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προσδοκίες κάθε πολίτη ξεχωριστά, παίρνουν το δικό τους σχήμα με τη συμμετοχή κάθε μέλους στην μεγάλη μας οικογένεια, στην οικογένεια της παράταξης «Ροδίων Όραμα».

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΕΛΛΗ

Φίλες και Φίλοι,

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές κατέρχομαι υποψήφιος με την παράταξη του Στράτου Καρίκη, ενός ανθρώπου, ο οποίος παρουσιάζοντας δημόσια τις θέσεις του και τις βασικές αρχές του προγράμματός του, απέδειξε ότι ξέρει, θέλει και μπορεί να δώσει μία νέα δυναμική στη Ρόδο μας.

Νιώθω μεγάλη τιμή να αποτελώ μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας.

Μανώλης Κανέλλης, πρώην δημοτικός υπάλληλος

 Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα του Μανώλη Κανέλλη

Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, συμπληρώνεται η παράταξή μας με αξιόλογα στελέχη όπως είναι ο Μανώλης Κανέλλης. Χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Μανώλη Κανέλλη και νιώθουμε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί θα δώσουμε έναν ωραίο αγώνα με στόχο να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των πολιτών όλης  της Ρόδου.

Στράτος Καρίκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΡΕΝΑΣ (ΕΙΡΗΝΗ)  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Κόρη του αείμνηστου Γεώργιου Καραγιάννη, προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ιδρυτή της ΔΑΝΕ και της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, έμαθα από μικρή να οραματίζομαι, να βάζω τον πήχη ψηλά και να υλοποιώ τα οράματά μου με ήθος, ανιδιοτέλεια, επιμονή και  πολύ αγάπη για τον τόπο μου.

Σε αυτή την κρίση αξιών που ταλανίζει τον τόπο μας δε θα μπορούσα να είμαι αμέτοχη.

Συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία πιστεύοντας ότι  δε μπορούμε άλλο να αδιαφορούμε. Δεν μπορούμε άλλο να ανεχόμαστε την υποτίμηση του τόπου μας.

Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι η γυναίκα έχει λόγο, έχει δύναμη και περίσσευμα ψυχής, υψηλό αίσθημα δικαίου, είναι ετοιμοπόλεμη απέναντι στις προκλήσεις και γνωρίζει από τη φύση της να παλεύει και να υπερασπίζεται περιφρουρώντας και προστατεύοντας τα ιδανικά και τις αξίες της.

Συμμετέχω γιατί πιστεύω σε όλους εμάς που αισθανόμαστε τεράστια την ευθύνη αυτού του τόπου

«.. Ν’ αγαπάς την ευθύνη. Να λες:
Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.»

Επέλεξα την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ διότι πιστεύω ότι ο επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Καρίκης, μπορεί να αλλάξει το νησί μας, μπορεί να κάνει τον τόπο και πάλι ανταγωνιστικό και πάλι πρωταγωνιστή στον παγκόσμιο χάρτη.

Δήλωση Στράτου Καρίκη για την υποψηφιότητα της Ρένας Καραγιάννη

Έχοντας κοντά μας ανθρώπους σαν τη Ρένα Καραγιάννη αισθανόμαστε ότι ενισχύεται το Όραμά μας για τη Ρόδο μας, μίας Ρόδου αντάξιας των προσδοκιών μας.  Η Ρένα Καραγιάννη, είναι ένα διακεκριμένο και ενεργό μέλος της Ροδιακής Κοινωνίας και είναι τιμή και χαρά μας να την έχουμε στην οικογένειά μας.

Στράτος Καρίκης, Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Δήλωση υποψηφιότητας  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΤΣΟΥΛΛΟΥ με την παράταξη «Ροδίων όραμα» .

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω επίσημα την κάθοδο μου στις Δημοτικές εκλογές για τον Δήμου Ροδίων  με τον συνδυασμό Ροδίων Όραμα  με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Κ. Στράτο Καρίκη.

Αγαπητέ υποψήφιε Δήμαρχε Στράτο Καρίκη, συμπορεύομαι μαζί σου σε αυτό τον μακρύ και δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο αγώνα, διότι  στο πρόσωπο σου διέκρινα  εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που σου δίνουν το προβάδισμα σε σχέση με όλους τους υπολοίπους συνυποψήφιους σου. Το ήθος η τιμιότητα και η έκδηλη διάθεση σου για ανιδιοτελή  προσφορά αγάπη και η αδιάκοπη  συμπαράσταση που συνεχώς επιδεικνύεις προς  τον Ρόδιο πολίτη καθώς και η πολύπλευρη εμπειρία σου στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αξιοθαύμαστη και Υποδειγματική. Με απόλυτη συναίσθηση και ευθύνη των όσων προανέφερα επιθυμώ και εγώ στο πλάι σου να συνεισφέρω τα μέγιστα για τον τόπο μου ,τον τόπο που μεγάλωσα τον τόπο που ζω, τον τόπο για τον οποίο οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν ώστε εμείς να απολαμβάνουμε  ξέγνοιαστα σήμερα.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,ζητώ επίσημα να με τιμήσετε με την ψήφο σας ,ζητώ την στήριξη σας ώστε μέσα από την εκλογική διαδικασία να μου δοθεί η ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μου,καθώς με σκληρή δουλεία  υπομονή και επιμονή, μέσα από συλλογικές προσπάθειες και δράσεις, να χαράξουμε το μέλλον της Ρόδου μας.

Με εκτίμηση ,

Αναστασία Δημητριάδη Τσούλλου

 

Pin It on Pinterest