Συμμετοχή σκαφών του ΑΣΙΑΘΡ σε διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα στην Τουρκία

ΑΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στον διεθνή ιστιοπλοικό αγώνα «Marmaris International Race Week 2015» που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα συμμετείχαν 2 σκάφη που ανήκουν στην δύναμη του ΑΣΙΑΘΡ. Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Μαρμαρίς από τις 26 έως τις 30 Οκτωβρίου, πήραν μέρος τα σκάφη ΑΡΜΙΔΑ και ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ. Στη διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά περίπου 130 ιστιοπλοικά σκάφη και ο ανταγωνισμός στις 4 ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν ήταν πολύ έντονος, αφού αγωνίστηκαν έμπειροι ιστιοπλόοι από πολλές ξένες χώρες.

Τα σκάφη του ΑΣΙΑΘΡ κατάφεραν να διακριθούν και να επιβεβαιώσουν το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των Ροδιτών ιστιοπλόων. Παρά το γεγονός ότι στην πιο πολυπληθή κατηγορία που διαγωνίστηκαν συμμετείχαν  ιδιαίτερα αξιόλογα αγωνιστικά σκάφη, στην τελική κατάταξη (overall) τα σκάφη του ΑΣΙΑΘΡ πήραν την 8η (ΑΡΜΙΔΑ) και 9η (ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ) θέση μεταξύ 17 σκαφών.

Το σκάφος ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ κατάφερε μάλιστα και κατέκτησε την 3η θέση στην 4η ιστιοδρομία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, ανεβαίνοντας έτσι στο βάθρο των νικητών κατά την Τελετή Απονομών Επάθλων της 4ης ιστιοδρομίας που έγινε το ίδιο βράδυ.

Τα πληρώματα των σκαφών ηταν τα παρακάτω:

ΑΡΜΙΔΑ: Λευτέρης Κουμπιάδης (κυβερνήτης), Γιώργος Μιχαλάκης, Βασίλης Μιχαλάκης, Νιλάι Ντουρούκανλη, Γκιουλέρ Σαρή Χασάν, Φιγκέν Καραγιουσούφ, Niyazi Deldemir, Νίκος Λώπος, Μαίρη Μαχλη

ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ : Νίκος Κουμνάκης (κυβερνήτης), Γιώργος Γουμαράς, Χρήστος Παπαβασιλείου, Βασίλης Καρκαλιανίδης

Pin It on Pinterest