Στα Αφάντου ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος

Τα Αφάντου επισκέφθηκε την Τρίτη 29 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ως το δεύτερο σταθμό της περιοδείας του, συνοδεύομενος από τον Σάββα Διακοσταματίου και από τους υποψήφιους δημοτικούς και τους τοπικούς συμβούλους της παράταξης «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» Αυγερινού Άννα-Τσαμπίκα, Γαμβρουδή Γεώργιο, Γιακουμάκη-Παπαγιάννη Καθολική, Διάκου Αυγερινός, Δρακιού Σωτήριο-Μιχαήλ, Κακούλη Γεώργιο, Καλοπήτα Ανδρέα, Κασιώτη Μιχαήλ, Κρητικό Νικόλαο, Λόγγο Εμμανουήλ, Μαλώνα Χριστίνα, Νικολή Αντώνιο, Οικονόμου Αντώνιο-Χρήστο, Περίδη Ιωάννη, Πέρο Μιχαήλ, Πετράκη Σωτήριο, Τσακίρη Τσαμπίκο, Τσουρδιού Παναγιώτη, Χατζηαντώνη Ελευθέριο, και Χατζηχριστοδούλου Σιλιανή.

Ο κ. Χατζηδιάκος με τους υποψηφίους της παράταξης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους, καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της περιοχής για το πρόγραμμα και το σχεδιασμό της παράταξης για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Ακολούθως, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε συνεργασία με όλους τους υποψήφιους της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών, με τους οποίους προγραμμάτισαν αντίστοιχες επισκέψεις και συναντήσεις με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Pin It on Pinterest