Λίτσα Φτακλάκη: “Υπηρετώ αξίες κι όχι αξιώματα”

Σήμερα η Περιφέρεια του Νοτίου Αιγαίου, τα νησιά μας, η Ρόδος μας,  βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Οι αποφάσεις που θα πάρουμε σήμερα είναι αυτές που θα διαμορφώσουν το αύριο,  για εμάς και τα παιδιά μας.  Είναι,   λοιπόν,  η ώρα της ευθύνης και της εμπιστοσύνης.

Το ερώτημα είναι πολύ καθαρό. Θα συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι, θα συνεχίσουμε  στη ρότα της δημιουργίας  ή θα μπούμε σε περιπέτειες με άγνωστη έκβαση;

Όσο καθαρό είναι το ερώτημα άλλο  τόσο καθαρή πρέπει να  είναι και η απάντηση μέσα από την κάλπη των περιφερειακών εκλογών. Διότι σε αυτή την  αναμέτρηση  δεν μοιράζονται καρέκλες. Το διακύβευμα είναι το μέλλον του τόπου μας.  Η συνέχεια και η συνέπεια  της προσπάθειας για ένα Νότιο Αιγαίο που θα στέκεται όρθιο και περήφανο.

Μακάρι αυτό να ήταν αυτονόητο για όλους. Υπάρχουν ωστόσο κι αυτοί που βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συλλογικό καλό.

Οι πολλοί είμαστε εδώ. Στην πρώτη γραμμή,  για να δώσουμε τον καλό αγώνα.

Με όραμα ένα Νότιο Αιγαίο δυνατό  και πολίτες με φωνή και αξιοπρέπεια. Νότιο Αιγαίο των ευκαιριών και του δικαίου, Νότιο Αιγαίο με κανόνες, με διαφάνεια,  με τάξη, με συνέπεια λόγων και έργων.

Μπορώ σήμερα να σας κοιτάζω στα μάτια γιατί από ένα μετερίζι ευθύνης ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού,  εργάστηκα με ανιδιοτέλεια, υπηρετώντας αξίες και όχι αξιώματα.  Εργάστηκα για τον τουρισμό μας, τον πολιτισμό μας, την τοπική ανάπτυξη με σύγχρονους και ανταγωνιστικούς όρους. Στο μυαλό μου είχα διαρκώς ένα και μόνο πράγμα. Το κοινό όφελος. Πως θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για τους  πολλούς και όχι προνόμια για τους λίγους.

Για αυτό δεν έχω να λογοδοτήσω παρά μόνο στους συμπολίτες μου.  Ζητώ λοιπόν την ανανέωση της  δικής σας εμπιστοσύνης. Αυτό είναι το μόνο που μετράει για μένα. Γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή για μια καλύτερη ζωή.

Σας καλώ,  λοιπόν,   να  δώσουμε αυτή τη μάχη και να την κερδίσουμε,  μαζί.

Ενωμένοι για Ρόδο μας!

Ενωμένοι για το Αιγαίο μας!

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest