Ευχαριστήρια δήλωση της Λίνας Παπατσή

Αγαπητή νησιώτισσα, αγαπητέ νησιώτη,

Νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όχι μόνο για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, αλλά κυρίως για τη συγκίνηση που ένιωσα όταν μου ανοίξατε τα σπίτια σας και τις επιχειρήσεις σας, όταν μοιραστήκατε μαζί μου τις αγωνίες και τους φόβους σας, όταν μου δώσατε με τα καλά σας λόγια τη δύναμη να συνεχίσω να δίνω το δίκαιο αγώνα για τα νησιά μας.

Η κρίση που βιώνουμε ως χώρα μας έχει πληγώσει και μας έχει θυμώσει όλους. Όλοι μας αναγκαστήκαμε να θυσιάσουμε τις μικρές χαρές της καθημερινότητας προκειμένου να κατορθώσουμε να επιβιώσουμε. Το εκλογικό αποτέλεσμα να είστε σίγουροι πως εξετάστηκε σε βάθος και το μήνυμά σας έφθασε καθαρό σε εμάς. Ακόμα και μια σκληρή αλλά καλοπροαίρετη κριτική μεταξύ φίλων αποτελεί πράξη αγάπης, γιατί όλοι τον αγαπάμε αυτό τον τόπο και δεν θέλουμε να τον δούμε να μαραζώνει.

Σας καλώ λοιπόν να πορευτούμε μαζί σε ένα δύσκολο μονοπάτι που όμως στο τέλος του υπάρχει κάτι πραγματικά πολύ ωραίο. Σας ζητώ να είστε συνοδοιπόροι μας όπως όλα αυτά τα χρόνια και όλοι μαζί να καταφέρουμε να σηκώσουμε τον τόπο μας λίγο ψηλότερα.

Με εκτίμηση,
Παπατσή Ευαγγελία (Λίνα)

Pin It on Pinterest