«Αγκάλιασαν» τον Γιάννη Μαχαιρίδη σε Αρχίπολη και Αφάντου

Αποδέκτης της αγάπης που τρέφουν στο πρόσωπό του κάτοικοι της Ρόδου, έγινε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, επισκεπτόμενος την Αρχίπολη και τ’ Αφάντου. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους των δύο περιοχών, αρκετοί εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι κατά τη διάρκεια της επαφής τους.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, περπάτησε την Αρχίπολη και τ’ Αφάντου, συνομιλώντας με κατοίκους των δύο περιοχών, ιδιοκτήτες καταστημάτων και διερχόμενους οδηγούς. Κατά την παραμονή του στις συγκεκριμένες περιοχές, αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους αναφορικά με τα προβλήματα που τους απασχολούν, ενώ του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι αυτός θα είναι ο νικητής.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», αποτελώντας το νέο κύμα πολιτών που επιχειρεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, συνόδευαν τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη, αισθανόμενοι έτοιμοι να προσφέρουν το μέγιστο δυνατό, για την εξυπηρέτηση των νησιωτών.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς του Συμβούλους, επισκέφθηκαν τον Δήμο της Ρόδου, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά, την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, όπου είχαν συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης Ταξίαρχο Φώτη Νικολόπουλο και τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου Γιώργο Στέργου, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, όπου συναντήθηκαν με τον Διοικητή Χρήστο Γκολφίνο.

Το κλιμάκιο των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, μαζί με τον κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, επισκέφθηκαν ακόμη τα γραφεία του Κτηματολογίου της Ρόδου, το Ταχυδρομείο, τα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (πρώην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Δωδεκανήσου) και την εταιρία του Δήμου Ρόδου «Πηγές Καλλιθέας ΑΕ». Σε όλες τις περιπτώσεις, πέραν των εθιμοτυπικών επισκέψεων, συναντήθηκαν και με τους υπαλλήλους που εργάζονται κατά περίπτωση στις παραπάνω Υπηρεσίες.

Pin It on Pinterest